امتیاز به خبر

کاربرد مالتو دکسترین و معرفی معتبر ترین وارد کننده آن

مالتو دکسترین یک پلی ساکارید به شکل پودری است که از نشاسته هایی مانند سیب زمینی، ذرت و برنج حاصل می گردد. این افزودنی خوراکی باعث به تاخیر انداختن فساد مواد غذایی می شود و طعم مواد غذایی را تقویت می کند. به معرفی معتبر ترین وارد کننده این ماده افزودنی می پردازیم.
Title

جزئیات خبر

وارد کننده مالتودکسترین

مالتودکسترین از فراورده های نشاسته ای سیب زمینی، گندم، برنج، ذرت و ... بوده و ترکیبی کاملا طبیعی دارد که در مراحل آخر تولید با روش های شیمیایی فرآوری می شود. این پلی ساکارید، پودری سفید می باشد که به عنوان نگهدارنده، شیرین کننده و غلیظ کننده نوشیدنی ها و مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. آرون شیمی نامدار یک وارد کننده مالتودکسترین می باشد که با توجه به نیاز صنایع غذایی در کشور به این افزودنی بی خطر به واردات گسترده آن می پردازد.

فرایند تهیه این افزودنی به این شکل است که نشاسته های غلات مذکور، پخته شده و با آنزیم های مقاوم در برابر حرارت ترکیب می شوند. این آنزیم ها نشاسته را بیشتر تجزیه می کنند. پودر حاصل با آب، ترکیب شده و هیدرولیز می شود. مالتو دکسترین توسط سازمان غذا و دارو به عنوان یک افزودنی ایمن و سالم شناخته می شود و در انواع مواد غذایی کاربرد دارد.

وارد کننده مالتو دکسترین

موارد استفاده از مالتو دکسترین

مالتودکسترین به صورت مایع یا پودری در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. این افزودنی خراب شدن محصولات خوراکی را به تاخیر انداخته و گسترده ترین کاربرد آن در شیرین کردن مایعات و محصولات غذایی دانسته می شود. وارد کننده مالتودکسترین، این افزودنی را با توجه به تراکم تولیدات محصولات خوراکی وارد می کند. دیگر کاربردهای این پلی ساکارید که علت گستردگی تجارت آن نیز می باشند به شرح زیر هستند.

  • تقویت طعم مواد غذایی
  • تولید مواد غذایی رژیمی و کم کالری (جایگزین قند و چربی)
  • مورد استفاده در تولید لبنیات کم چرب (مالتودکسترین در لبنیات جایگزین درصدی از چربی آن شده و همزمان با حفظ انرژی مورد نیاز، آسیب رسانی به سلامت را کاهش می دهد.)
  • ماندگاری بالای محصولات غذایی
  • افزایش انرژی برخی نوشیدنی ها
  • مورد استفاده در مواد غذایی سرخ کردنی و کاهش میزان جذب روغن در آنها
  • ماده لازم برای تولید چیپس جهت افزایش ماندگاری و کنترل چربی آنها
  • کاهش کالری و قند انواع شکلات، بستنی و شیرینی و در عین حال حفظ شیرینی و ظاهر آنها
  • تولید ماکارونی
  • تهیه سس
  • آماده سازی غذاهای منجمد
  • کنسروها
  • تهیه شیر خشک که جایگزین لاکتوز می شود و شیرینی آن را  متعادل می کند.

علت انتخاب وارد کننده مالتو دکسترین

مزایای نشاسته فرآوری شده از دلایلی می باشند که وارد کننده مالتودکسترین آن را برای تجارت انتخاب کرده است. این مزایا به شرح زیر می باشند که شامل مکانیزم اثرگذاری آن در مواد غذایی هستند.

علت انتخاب وارد کننده مالتو دکسترین

این پودر سفید حاوی دکستروز بوده و با اثر امولسیون به مواد غذایی حجم می دهد. با توجه به این ترکیب می توان مالتودکسترین را جایگزین چربی کرد. اینگونه چربی مواد غذایی و به خصوص لبنیات کاهش یافته و در عین حال طعم چربی و غلظت آنها حفظ می شود. به همین خاطر در تولید لبنیات، بستنی و سس ها کاربرد گسترده ای دارند.

 همانطور که اشاره کردیم مالتودکسترین در راستای حجم دهی به مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع قند و شیرینی موجب حجم دهی غذا می شود به همین خاطر در راستای کاهش قند غذاهای شیرین، مالتودکسترین جایگزین قند شده و در عین حال حجم آن را تا حد معمول افزایش می دهد.

این افزودنی با توجه به کاربرد و مزایایی که دارد به اندازه دیگر مواد غذایی انتخاب تاجران فعال در این زمینه می باشد. وارد کننده مالتودکسترین آرون شیمی نامدار به صورت گسترده به واردات این افزودنی و دیگر طعم دهنده های بی خطر می پردازد.

درباره وارد کننده مالتو دکسترین

آرون شیمی نامدار به عنوان وارد کننده مالتودکسترین خرید و فروش این افزودنی را تابع استاندارد بهداشتی انجام می دهد. جهت دریافت مجوز خروج محصول از کشور مبدا و همچنین ترخیص آن در گمرک نمونه ای از مالتودکسترین مورد آزمایش قرار گرفته و از نظر سلامت و بهداشت تایید می شود.

درباره وارد کننده مالتو دکسترین

وارد کننده مالتودکسترین، آرون شیمی نامدار، محصول را به صورت پودر و شربت در بسته بندی های استاندارد با تاریخ تولید و انقضا خریداری کرده و به فروش می رساند. روی بسته بندی فرمولاسیون و در برخی طرز استفاده از آن نیز ذکر شده است.

نتیجه گیری

افزودنی نشاسته ای ماده ای افزودنی و خوراکی می باشد، کاربرد مالتو دکسترین بسیار گسترده بوده و در تهیه محصولات غذایی اعم از شیر خشک، ماکارونی، غذاهای نیمه منجمد، سس، بستنی، شیرینی و اغلب محصولات لبنیاتی دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. این افزودنی در واقع طی فرآیند هیدرولیز نشاسته و ترکیب آن با آنزیم هایی به خصوص به شکل پودر و شربت تولید می شود. نشاسته فرآوری شده می تواند جایگزین قند و چربی شود و بدون تغییر طعم محصولات خوراکی سطح سلامت آنها را افزایش دهد.

سوالات متداول

  1. مالتو دکسترین از چه موادی تشکیل شده است؟
    نشاسته ذرت، برنج، سیب زمین و ریشه گیاه کاساوا از مواد موجود در این افزودنی می باشند.
  2. این ماده نگهدارنده تنها کاربرد خوراکی دارد؟
    مالتو دکسترین در تهیه غذای دام و طیور و حتی تولید لوازم آرایشی و بهداشتی نیز کاربرد دارد.
  3. این افزودنی به عنوان ماده نگهدارنده مضر است؟
    خیر مالتو دکسترین توسط سازمان بین المللی غذا و دارو تایید شده است.

ارسال نظرات