بیشتر بدانیم
( تاریخ مصرف ) یا ( بهترین زمان مصرف ) نشان می دهد که چه زمانی این محصول در اوج تازگی است و مشتریان می توانند از آن استفاده نمایند اما برخی به این تاریخ به عنوان زمان فساد مواد غذایی و ناسالم بودن آن نگاه می کنند.
تاریخ تولید : به تاریخ تولید محصول در کارخانه می گویند و تاریخ بسته بندی به آخرین تاریخی که محصول در بسته بندی خود قرار میگیرد ، گفته می شود.
هیچ یک از این تاریخ ها ، تاریخ انقضا نیستند و همچنین نشان نمی دهند که غذا برای خوردن بی خطر است یا خیر. تاریخ انقضا محصولات غذایی به تاریخی اشاره دارد که تا آن زمان مصرف محصول غذایی درون بسته بندی بی خطر است و این مواد کیفیت خود را پس از آن تاریخ به خصوص از دست می دهد.
تاریخ های انقضا ضروری نیستند . اگرچه که فرض بر این است که اهمیت سلامت مواد غذایی در کل دنیا باعث شده است که این تاریخ های انقضا به عنوان مراقبت از سلامتی مردم در اختیار قرار بگیرند . طبق مطالعات انجام شده تاریخ انقضا روی مواد غذایی ضروری و واجب نیستند اما بعضی از دولت ها اظهار می کنند که به وجود آن ها نیاز است و در مورد فرمولاسیون مواد غذایی حساس تر مثل غذای نوزادان ، حتما باید در نظر گرفته شود.
آیا مصرف ماده غذایی منقضی شده برای سلامت انسان مضر است؟
یکی از کشف و شهود هایی که در مورد تاریخ های انقضا وجود دارد و باید امروز یاد بگیرید، این است که تاریخ انقضا مربوط به کیفیت است و در مورد امنیت مصرف یک محصول صحبت نمی کند. بنابراین ممکن است یک محصول منقضی شده غیر معمولی به نظر برسد یا بوی بدی داشته باشد اما لزوما به این معنا نیست که فاسدش شده است. اگر چه اگر محصول غذایی به درستی نگهداری نشده باشد، ممکن است سم غذایی به آن وارد شود. بنابراین در کل بهتر است این موضوع را در مورد تمام مواد غذایی در نظر گرفت و به محض به پایان رسیدن تاریخ انقضا دیگر از آن استفاده نکرد.
چرا تاریخ انقضا غذا مهم است؟ به نظر می رسد گاهی اوقات ممکن است ظاهر و بوی محصولات غذایی فریب دهنده باشد ( مانند جوشاندن یک پاکت شیر و در نهایت حالت دلمه ایجاد شدن ) ، به همین دلیل تاریخ انقضا که بر روی بسته بندی محصولات دیده می شوند میتواند فرد را به مسیر درست راهنمایی کرده و به جلوگیری از مسمومیت های غذایی کمک کنند. از پنیرهای خامه ای گرفته تا گوشت های تازه ، بهتر است همگی این مواد غذایی را در صورتی که از آخرین تاریخ انقضا آنها گذشته است ، دور بریزید.
نتیجه گیری :
15 محصولی که حتی پس از تاریخ انقضا برای مدت طولانی خراب نمی شوند.
1_ماکارانی 2_تخم مرغ 3_غلات صبحانه 4_گوشت خام 5_ماهی خام 6_پنیر 7_غذای کنسرو شده 8_ماست 9_کره 10_سبزیجات 11_توت و سبزیجات منجمد 12_کره بادام زمینی 13_عسل 14_سس 15_محصولات خشک برای پخت
سوالات متداول :
1_آیا مصرف ماده غذایی منقضی شده برای سلامت انسان مضر است؟
ممکن است یک محصول منقضی شده غیر معمولی به نظر برسد یا بوی بدی داشته باشد اما لزوما به این معنا نیست که فاسدش شده است. اگر چه اگر محصول غذایی به درستی نگهداری نشده باشد، ممکن است سم غذایی به آن وارد شود. بنابراین در کل بهتر است این موضوع را در مورد تمام مواد غذایی در نظر گرفت و به محض به پایان رسیدن تاریخ انقضا دیگر از آن استفاده نکرد.
2_چرا تاریخ انقضا غذا مهم است؟ به نظر می رسد گاهی اوقات ممکن است ظاهر و بوی محصولات غذایی فریب دهنده باشد ( مانند جوشاندن یک پاکت شیر و در نهایت حالت دلمه ایجاد شدن ) ، به همین دلیل تاریخ انقضا که بر روی بسته بندی محصولات دیده می شوند میتواند فرد را به مسیر درست راهنمایی کرده و به جلوگیری از مسمومیت های غذایی کمک کنند. از پنیرهای خامه ای گرفته تا گوشت های تازه ، بهتر است همگی این مواد غذایی را در صورتی که از آخرین تاریخ انقضا آنها گذشته است ، دور بریزید.
3_بعد از گذشت تاریخ انقضا، تا چه مدت ماده غذایی سالم باقی می ماند؟
نمی توان پاسخ دقیقی برای این سوال داشت زیرا طیف وسیعی از محصولات مختلف غذایی پیش روی ما هستند . اگر چه پیشنهاد بر این است که از محصولاتی استفاده کنید که تاریخ انقضای آن ها نگذشته باشد.