امتیاز به خبر

کنسرو ذرت چگونه تولید می شود؟

فرآیند تولید در صنعت غذا امری ضروری است که دارای استاندارد های غذایی از طرف سازمان بهداشت و غذا می باشد. تولید نسرو ذرت نیز از این قاعده مستثنا نیست. در ادامه فرآیند تولید کنسرو را همراه با ویدئو شرح می دهیم.
Title

جزئیات خبر

کارخانه ها در فرایند تولید کنسرو ذرت مانند هر محصول غذایی دیگر ملزم به رعایت استاندارد هایی هستند. فرایند تولید امری مشخص است و نظارت بر آن توسط سازمان بهداشت و غذا صورت می گیرد. رعایت این قوانین در کیفیت صنایع غذایی و تولیدات مواد غذایی بسیار مهم می باشد. در ادامه خط تولید کنسرو ذرت را به همراه مراحل آن برای شما بازگو می کنیم.

  1. خوشه گيری
    ذرت شيرين به صورت دانه هاي چسبيده به خوشه در مزرعه می باشد که توسط تولید کنندگان از کشاورزان خریداری می شود. سپس به محل كارخانه حمل مي گردد. از اين رو لازم است اين سبزي ها جهت توليد كنسرو آماده شوند. دانه كردن ذرت توسط ماشين مخصوص انجام مي گيرد.
  2. شستشوي دانه ها
    ذرت پس از دانه شدن، براي زدودن سموم باقی مانده از مزرعه مانند حشرات، خاك و غيره شستشو و تميز مي گردند كه اين عملیات به وسيله آب انجام مي گيرد.
  3. پخت اوليه (بلنچينگ)
    كنسرو يك ماده غذائي است كه در حالت پخته شده تحويل بازار مي گردد. بنابر اين پخت آن در كارخانجات در دو مرحله انجام مي گيرد. در مرحله اول ذرت در مخازن تحت خلاء وارد مرحله ی پيش پخت قرار میگیرد و سپس مرحله دوم كه ذرت به داخل قوطي ريخته مي شود پخت کامل صورت مي گیرد. در پخت اوليه ذرت در حجم زیاد تحت خلا پخته مي شود.
  4. پر كردن ذرت در قوطي هاي فلزی
    پس از پخت اوليه ذرت به وسيله ماشين هاي پركن، در داخل قوطي هاي فلزي پر مي شود. این قوطي ها قبل از پر شدن با ذرت، تحت فشار زیاد بخار استریل می شوند. ميزان ذرت پرشده در هر قوطي از قبل توسط تنظيم ماشين پركن، بطور دقيق كنترل مي شود.
  5. افزودن آب نمك و ساير افزودني ها به ذرت داخل قوطي
    كنسرو ذرت شيرين به همراه كنسرو سبزي نگهداري شده در نمك و برخي افزودني ها نيز همانند اسيد سيتريك، بن زوات سديم و غيره نيز به عنوان نگهدارنده برای ضد كپك و فساد شيميائي و ميكروبي به محتويات كنسرو افزوده مي شود. لذا اين مواد در مرحله پس از پر شدن قوطی ها به صورت گرم به ذرت اضافه مي شود.
  6. درب بندی
    پس از پر شدن قوطي با سبزي، آب نمک و افزودني هاي دیگر، ماشين مخصوص درب بند بسته بندی و درز كوبي مي شود.
  7. پخت نهایی
    پخت نهائي به علت دیر پز بودن ذرت شیرین در اكثرا موارد انجام مي گيرد. شيوه عملیات آن به صورتی است كه قوطي كنسرو در داخل آب داغ با حرارت غير مستقيم پخته مي شود.

ویدئوی بررسی

تصاویر مرتبط

ارسال نظرات