بیشتر بدانیم
بدانید که گزانتان گام قبلاً شبیه به یک ماده تشکیل دهنده تخصصی در نظر گرفته می شد، اما با افزایش دامنه های مصرف مواد بدون گلوتن، این صمغ امروزه بیشتر در دسترس است و کاربرد بسیاری به همراه دارد. به طور گسترده اگر به فروشگاه های مواد غذایی، راهروهای سوپرمارکت ها و همچنین وب سایت های سرآشپزهای متخصص نگاه کنید، متوجه کاربرد این پودر ارزشمند خواهید شد. پس با ما تا آخر این مقاله همراه باشید، زیرا ما قصد داریم نکاتی را در خصوص استفاده از گزانتان گام در اختیارتان قرار دهیم.
زانتان گام که به آن گزانتان گام هم نیز گفته میشود نوعی پلی ساکارید میکروبی شناخته شده است. این ماده در الکل، به صورت نامحلول می باشد و در آب، توان حل شدن دارد. به طور گسترده استفاده از گزانتان گام خواص و ویژگیهای خاصی به همراه دارد که بیشتر از این محصول در صنایع غذایی و دارویی استفادههای فراوانی میشود.
صمغ زانتان گام عاملی می باشد که در بخش های غذا، مراقبت شخصی و صنعتی برای دستیابی به اهداف خاصی از فرمول ضخیم سازی، تثبیت و سوسپانسیون استفاده می گردد. این عنصر با افزایش بیماری سلیاک و حساسیت گلوتن در سالهای اخیر شروع به محبوب شدن کرده است، زیرا کاملاً بدون گلوتن می باشد و میتواند نیاز زیادی به گلوتن و گندم را در مصرفکنندگان تأمین کند.
کاربرد اصلی گزانتان گام غلظت دهنده، پایدار کننده، افزایش دهنده، یکنواخت سازی در مخلوط های پودری و پایداری، امولسیون پنیر و نوشیدنی های شیری و بهبود خواص فیزیکی و ارگانولپتیک پنیر در محصولات لبنی می باشد. استفاده از گزانتان گام به دلیل مقاومت بالایی که در برابر حرارت دارد یک افزودنی بسیار مناسبی در تولید انواع کنسروهای خوراکی است.
در واقع از زانتان گام برای نوشیدنی هایی با طعم میوه با هدف تقویت حس مزه و آزادسازی کامل طعم آن استفاده می شود. به ویژه وجود این صمغ برای نوشیدنی های کم کالری که در آن ها از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می نمایند اهمیت دارد. استفاده از گزانتان گام به دلیل ویژگی هایی که دارد، از طریق اتصال به آب آزاد در غذا موجب افزایش پایداری محصولات می شود که می تواند یکنواختی بافت محصول را حفظ کند و از ایجاد کریستال یخ در محصول جلوگیری نماید.
این ماده در بسیاری از مواد غذایی و صنعتی وجود دارد و ممکن است انسان در طول روز چندین بار با آن تماس داشته باشد. به طور کلی استفاده از گزانتان گام مشکل خاصی برای افراد ایجاد نمی کند. اما در مورد پودر زانتان گام این امکان وجود دارد که در بعضی از افراد ایجاد حساسیت نماید و همچنین علائمی شبیه آنفولانزا یا تحریک بینی و گلو را نشان دهد.
اگر به دنبال خرید زانتان گام در کسب و کار خود هستید، باید در نظر بگیرید که این ماده باید از کیفیت بالایی بهره مند شده باشد تا در محصول مورد نظر شما بهترین کارایی را از خود نشان دهد. شما عزیزان برای استفاده از گزانتان گام می توانید خریدی با کیفیت و بهداشتی را تجربه نمایید پس با کارشناسان حرفه ای شرکت ما در ارتباط باشید و خرید خود را نهایی کنید.
زانتان گام با استفاده از تخمیر طبیعی ذرت، سویا، کلم، گندم و... به وجود میآید. در روش تولید زانتان گام کافی است در مخزن تولید این محصول ترکیباتی مانند گلوکز و نمک های مغذی وجود داشته باشد. در واقع باید یک منبع تولید هیدروژن به آن وصل شود تا باکتری های تولید زانتان گام را به این مخزن اضافه نمایند. همچنین با گرما دادن ظرف مواد وارد واکنش می شوند و به تولید زانتان گام و ایزوپروپیل می نماین. با گذشت زمان الکل تبخیر می شود و زانتان به صورت خمیر باقی می ماند.
امروزه همان طور که میدانید با توجه به گسترش اینترنت و فضای مجازی، روش های بسیار گوناگونی برای خرید این محصول به وجود آمده است. پس دیگر جای نگرانی نیست شما برای استفاده از گزانتان گام می توانید با اطمینان کاذب از شرکت ما خریداری کنید و از مزایای بهره مند شوید.