امتیاز به خبر

وارد کننده گلایسین خوراکی و پخش کننده آن

گلایسین یکی از آمینو اسید های لازم جهت پایداری متابولیسم بدن است. این ماده یک آنتی اکسیدان قوی سلول های بدن را از آسیب حفظ می کند. دلیل خرید و فروش این آمینو اسید خواص شگفت آور آن در بهبود کیفیت خواب، پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی است. گلایسین در صنایع غذایی بسیار پرکاربرد است.
Title

جزئیات خبر

خرید و فروش گلایسین

گلایسین از آمینو اسید تشکیل شده که لازمه پایداری متابولیسم و فعالیت های حیاتی بدن می باشد. این اسید آمینه در منابع پروتئینی وجود دارد در نتیجه بدن شما به صورت پیشفرض آمینو اسید دریافت می کند. اما در شرایط خاص مقدار آن کم بوده و مکمل های پروتئینی باید مصرف شوند. برای مثال کلاژن یکی از تولید کننده های این آمینو اسید می باشد، همچنین آب قلم نیز گلاسین را به بدن میرساند ماده ای که وارد کننده گلایسین آن را خریداری کرده و به فروش می رساند یک ترکیب فراوری شده است که عموما جنبه درمانی و تقویتی دارد.

وارد کننده گلایسین

 

گلایسین چیست؟

گلایسین پودری بلوری و سفید رنگ است که برخلاف دیگر افزودنی ها کمی شیرین می باشد، با اینکه گلایسین حاصل فراوری صنعتی است با توجه به ساختار آمینو اسیدی محصولی ارگانیک به حساب می آید.

مزایای آمینو اسید

این ترکیب در علم پزشکی نیز کاربرد و فایده بسیاری دارد که این مسئله از دلایل خرید و فروش وارد کننده گلایسین می باشد. برای مثال در ترمیم زخم ها، عملکرد روده، اختلالات خواب، پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی، مشکلات کلیوی و ... نیازمند گلایسین کافی بوده و آن را می توانند به عنوان مکمل دارویی در مواد غذایی مصرف کنند.

  • این ترکیب در مواد غذایی موجب بهبود ذخیره سازی گلیکوژن شده و تولید هموگلوبین خون که حامل اکسیژن است را افزایش می دهد. کلاژن و ژلاتین نیز محصول مصرف گلایسین می باشند.
  •  حملات عصبی مانند تشنج را کنترل می کند.
  • تجمع چربی اطراف عضلات را کاهش می دهد.
  • گلایسین عملکرد ذهن و حافظه را بهبود داده و قدرت یادگیری را افزایش می دهد.
  • احتمال ابتلا به بیماری های تحلیل عضلانی مانند دیستروفی دوشن را به حداقل می رساند.
  • مصرف گلایسین برای هورمون رشد کودکان در سن رشد لازم می باشد.
  • اختلالات خود ایمنی و واکنش های آلرژیک را کاهش می دهد.

اسیدهای آمینه به شکل داروهای مکمل نیز مصرف می شوند اما توصیه می شود این ماده پودری را به مواد غذایی اضافه کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.

مزایای آمینو اسید

کاربرد گلایسین

  • مکمل مواد غذایی
  • تهیه انواع شیرینی
  • رنگ دهی به محصولات خوراکی
  • قابلیت ضد عفونی
  • استفاده در محصولات غذایی به عنوان تثبیت کننده
  • شیرین کننده نوشیدنی های پروتئینی
  • گوشت های بسته بندی
  • شیرین کننده انواع  عصاره های گیاهی
  • شیرین کننده و تشدید کننده طعم و عطر ماده غذایی

گلایسین چه خطرات و معایبی دارد؟

مزایای گلایسین نشان دهنده بی خطر بودن آن می باشد بخصوص که تا حد زیادی برای سلامتی مناسب است. اما باید آن را به اندازه مصرف کنید در غیر این صورت با مشکلات خفیفی مواجه خواهید شد. در واقع روزی 2 گرم گلایسین برای بدن انسان مفید می باشد. شرکت وارد کننده گلایسین ، آرون شیمی نامدار، دستور مصرف را نیز روی محصولات درج کرده است.

مصرف این اسید آمینه برای برخی منع مصرف دارد. برای مثال افرادی که دچار اختلالات و بیماری های گوارشی به خصوص معده هستند بهتر است استفاده از این ترکیب را به حداقل برسانند. در غیر این صورت دچار استفراغ، اسهال و حالت تهوع شوند.

آرون شیمی معتبرترین وارد کننده گلایسین

آرون شیمی معتبر ترین و مطمئن ترین وارد کننده گلایسین بوده و محصولات خود را تحت نظر وزارت بهداشت با رعایت استانداردهای بهداشتی خریداری می کند. برای فروش آنها نیز بسته بندی های مناسبی در نظر گرفته است. روی بسته های گلایسین تاریخ تولید و انقضا نیز درج شده و در برخی از آنها دستور و نکات استفاده نیز مشاهده می شود.

هدف وارد کننده گلایسین از فروش این محصول

احتمالا نام آن برای اکثر مردم ناشناس باشد اما این افزونی به صورت مستقیم قیم در انواع محصولات خوراکی وجود داشته و از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که علاوه بر صنایع غذایی در داروسازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. گلایسین فراوان ترین آمینو اسید در بدن است، به این معنا که بدن به مقدار زیادی از آن احتیاج دارد.

هدف وارد کننده گلایسین از فروش گلایسین

 

 

اضافه کردن آن به فرمولاسیون های دارویی و آشپزی می تواند آن بخش از عملکرد بدن که به پروتئین وابسته است را بهبود بخشد. به همین خاطر تقاضا کنندگان بسیاری جویای وارد کننده گلایسین و پخش کننده آن می باشند. به همین خاطر تجارت آن در راستای پیشگیری از برخی بیماری ها بسیار حائز اهمیت و پرسود خواهد بود.

آرون شیمی نیز به صورت عمده محصولات خود را عرضه می کند، خریداران عمده عموما رستوران ها، آشپزخانه های آماده سازی و کمپانی های داروسازی می باشند.

نتیجه گیری

گلایسین فراوان ترین آمینو اسید بدن می باشد که عمدتا در کلاژن ها یافت می شود. در واقع گلایسین بخشی از ساختمان پروتئین بوده و ناقل عصبی نیز می باشد. با توجه به ماهیت این ترکیب در صنعت تهیه غذا و داروسازی بسیار پر کاربرد بوده و صورت مصرف به اندازه کاملا بی خطر است. در واقع واردات گلایسین علاوه بر مسئله اقتصادی نیاز یک جامعه را برطرف می کند.

سوالات متداول

  1. منظور از آمینو اسید غیر ضروری چیست؟
    آمینو اسیدهای ضروری آنهایی هستند که از طریق غذا تامین می شوند. آمینو اسید غیر ضروری نیز آنهایی هستند که به صورت مکمل مصرف می شوند، چرا که ممکن است فردی یک کسالت یا کمبود در بدن داشته و مقدار اسید آمینه ساخته شده در بدن او کافی نباشد در نتیجه این کمبود را با گلایسین که یک مکمل است جبران می کنیم.
  2. چه کسانی نباید گلایسین مصرف کنند؟
    افرادی که با مشکلات معده مواجه هستند ترجیحا نباید در مصرف آمینو اسید زیاده روی کنند.
  3. گلایسین به عنوان ناقل عصبی چه عملکردی دارد؟
    به عنوان یک انتقال دهنده پیام های عصبی می تواند اختلالات خواب و مشکلات روانی را کنترل کرده و کاهش دهد. همچنین بر حافظه، قدرت یادگیری و در کل عملکرد ذهنی تاثیر می گذارد.
  1.  
  1.  

ارسال نظرات