امتیاز به خبر

وارد کننده و پخش کننده اسید تارتاریک

اسید تارتاریک یک افزودنی پر کاربرد در صنایع غذایی به حساب می آید که به عنوان ترش کننده، طعم دهنده و نگهدارنده در مواد غذایی استفاده می شود. شرکت آرون شیمی نامدار یکی از وارد کننده های معتبر این محصول با بالاترین کیفیت در صنف خوراکی می باشد.
Title

جزئیات خبر

وارد کننده اسید تارتاریک

اسید تارتاریک که در برخی میوه ها به صورت طبیعی یافت می شود یک افزودنی خوراکی است که برای ایجاد طعم ترش به مواد غذایی اضافه می شود. وارد کننده اسید تارتاریک، آرون شیمی نامدار، عموما بسته های این افزودنی را از چین وارد می کند چرا که تولید کننده عمده آن کشور چین می باشد. برای خرید عمده و اینترنتی افزودنی اسید تارتاریک می توانید این شرکت پخش کننده را انتخاب نمایید که بسته بندی های افزودنی های غذایی را با رعایت استانداردهای بهداشت جهانی خرید و فروش می کند.

وارد کننده تارتاریک اسید

اسید تارتاریک چیست؟

اسید تارتاریک یکی از طعم دهنده های بی خطر و گیاهی می باشد که در تهیه بسیاری از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این کاربرد صنعتی نیز دارد. این ترکیب شیمیایی شامل واحدهای قندی بوده و برخی مشتقات آنها ساکاریدها می باشند. شکل ظاهری این اسید میوه به صورت کریستال های پودری سفید رنگ و بدون بو می باشد که به جوهر ترش معروف می باشد.

هدف وارد کننده اسید تارتاریک از خرید این افزودنی

اسید تارتاریک و مشتقات آن فواید و مزایای بسیاری داشته و به کار بردن آن در تولید برخی محصولات غذایی لازم می باشد. به همین خاطر خرید و فروش آن برای شرکت وارد کننده اسید تارتاریک که واردات انواع افزودنی های غذایی را انجام می دهد یک گزینه الزامی و پر سود می باشد.

در واقع از مشتقات این ماده که از ترکیبات آلی به حساب می آید، باید به خامه تارتار و نمک روشل که ملینی ملایم است اشاره کنیم. این نمک یا پودر سفید متبلور در صنعت غذایی به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در صنایع گوناگونی اعم از برنز سازی، چاپ پارچه، عکاسی، سرامیک سازی، رنگرزی و داروسازی نیز به کار می رود. در نتیجه طیف گسترده ای از صنایع به این ماده و ویژگی های آن نیاز دارند.

هدف وارد کننده اسید تارتاریک از خرید این افزودنی

کاربرد اسید تارتاریک در تولید محصولات خوراکی

وارد کننده اسید تارتاریک با صنف های گوناگونی در ارتباط می باشد و فروش گسترده ای در زمینه های متنوع دارد. به این منظور که بسیاری از صنایع که به آنها اشاره کردیم برای تولید محصولات خود به این ماده نیاز دارند. علاوه بر آن از آنجا که اسید تارتاریک ماده ای خوراکی و گیاهی است کاربرد گسترده تری در صنعت تولید محصولات خوراکی دارد.

 رایج ترین کارایی این ماده در تولید موارد زیر می باشد.

  • تولید آبنبات؛ برای ایجاد طعم ترش در آبنبات های میوه ای
  • نوشابه گازدار؛ به عنوان طعم دهنده
  • ژله های میوه ای؛ جهت ایجاد مزه ترش میوه ای
  • قرص جوشان؛ جهت ایجاد طعمی مشابه مرکبات
  • ژلاتین؛ ژلاتین یک پودر پروتئینی می باشد که ترجیحا به آن اسانس مرکبات داده می شود.

تاثیر اسید تارتاریک بر محصولات خوراکی

مشتریان و خریداران محصولات وارد کننده اسید تارتاریک، این افزودنی را علاوه بر طعم دهندگی و ایجاد طعم مرکبات برای حجم دهندگی و افزایش طول عمر محصولات خوراکی خود نیز خریداری می کنند. در واقع این ماده به عنوان نگهدارنده نیز در بسیاری از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

تاثیر اسید تارتاریک بر محصولات خوراکی

کاربرد اسید تارتاریک در صنایع دارویی و بهداشتی

این ماده در صنعت دارو برای ساخت داروهای گوارشی مورد استفاده قرار می گیرد. چرا که یکی از خواص اسید تارتاریک خنثی کردن اسید معده و جلوگیری از صدمات ناشی از آن می باشد.

در صنعت آرایشی و بهداشتی نیز جهت ایجاد خاصیت درخشندگی در محصولات مراقبت از پوست و مو نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

نتیجه گیری

اسید تارتاریک یک افزودنی خوراکی می باشد که علاوه بر صنعت تولید غذا در صنایع دیگر از جمله رنگرزی، داروسازی، آرایشی بهداشتی و ... به کار می رود. واردات اسید تارتاریک توسط شرکت های تجاری معتبر متعدد از جمله آرون شیمی صورت می گیرد.

این ماده در تولید مواد خوراکی از جمله، نوشابه گازدار، آبنبات، ژله و ... استفاده می شود. اسید تارتاریک در این موارد به عنوان ترش کننده، طعم دهنده، نگهدارنده، حجم دهنده و ... کاربرد دارد.

سوالات متداول

  1. اسید تارتاریک به صورت طبیعی تولید می شود یا صنعتی می باشد؟
    بسیاری از گیاهان از جمله انگور، موز و تمبر هندی به صورت طبیعی دارای این ماده می باشند، اسید تارتاریک موجود در بازار که به شکل بلورهای سفید رنگ مشاهده می شود. طی فرآوری های صنعتی تولید شده و کاملا بی خطر هستند.
  2. فر تاریک با تارتاریک چه تفاوتی دارد؟
    اسید تارتاریک به صورت محلول در آب نیز مورد استفاده قرار می گیرد، پس از انحلال قدرت اسیدی متوسط به دست آورده و به اسید فر تاریک تبدیل می شود. فر تاریک نیز اسیدی با فرمول شیمیایی متفاوت می باشد که به صورت گسترده در طبیعت یافت می شود.
  3. علت استفاده از اسید تارتاریک در بسته بندی های عسل چیست؟
    از آنجا که عسل محل نگهداری ثابت و تعیین شده ای ندارد در معرض تغییرات دمایی ناگهانی قرار می گیرد و ممکن است ترکیبات آن رسوب کنند. این ماده در بسته بندی های عسل از فاسد شدن و رسوب کردن آن جلوگیری می کند.

 

ارسال نظرات