بیشتر بدانیم
آدامس از چه موادی ساخته میشود؟ هیدروکسی تورولین باتلاقی _ دی اکسید تیتانیوم
آدامس همزمان میتواند آثار مثبت و منفی در داخل دهان اعمال کند. از طرفی با داشتن قند موجب گسترش پوسیدگی دندان میشود و از طرفی دیگر با افزایش ترشح بزاق و عمل جویدن میتواند موجب بهبود و تسهیل خودشویی محیط دهان شود.
مطابق یک قاعده کلی هر مادهای که باعث شود میزان قند در محیط دهان افزایش یابد میتواند موجب گسترش پوسیدگی دندان شود
چرا که محیط دهان محیط مناسبی برای تبدیل قند به اسید توسط باکتریهاست. از سوی دیگر میتوان گفت هر مادهای که باعث افزایش ترشح بزاق و عمل جویدن شود میتواند موجب بهبود و تسهیل خودشویی محیط دهان شود مخصوصاً در بیمارانی که از یک سمت دهان خود استفاده نمیکنند و آن ناحیه پر از جرم و پلاک است میتواند کاربرد مثبتی داشته باشد.
ترکیبات مضر آدامس چیست ؟
آسپارتام : آسپارتام یک شیرین کننده مصنوعی است که عموما در غذاهای عاری از شکر یافت می شود. این ماده به شدت بحث برانگیز است و ادعا میشود که باعث بروز مشکلاتی از سردرد، تا چاقی و سرطان میشود. با این حال در حال حاضر هیچ مدرکی وجود ندارد که ثابت کند آسپارتام موجب سرطان یا افزایش وزن می شود.
خواص و فواید جویدن آدامس :
1_ برای بدن و ذهن عالی می باشد.
2_ جلوگیری از داشتن دهان خشک
3_محافظت و سفید شدن دندان ها
4_شمارا آگاه و بیدار می سازد
5_کنترل وزن
6_نفس تازه و خوشبو
7_تقویت حافظه
8_بهبود تمرکز و حافظه با جویدن آدامس
9_بهبود هضم و گوارش
10_مبارزه با استرس
معایب جویدن آدامس :
1_چاقی 2_ایجاد درد فک 3_ایجاد درد پلاک و کرم خوردگی دندان ها
با جویدن آدامس بدون شکر می توان از آسیب این اسیدها جلوگیری کرد. به این صورت که با جویدن آدامس بدون شکر ترشح بزاق در دهان افزایش یافته و این بزاق تولید شده در دهان نقش نوعی محافظ طبیعی در برابر این اسیدها را بازی میکند.