فرآیند تولید در صنعت غذا امری ضروری است که دارای استاندارد های غذایی از طرف سازمان بهداشت و غذا می باشد. تولید نسرو ذرت نیز از این قاعده مستثنا نیست. در ادامه فرآیند تولید کنسرو را همراه با ویدئو شرح می دهیم.
1401/09/27
خواص شگفت انگیز استویا
گیاه استویا از قرن 16 میلادی به عنوان شیرین کننده در بیشتر کشور ها کاربرد دارد. مزایای بی نظیر این استویا باعث کاربرد وسیع آن در صنایع غذایی شده است. در ادامه ویژگی های این گیاه را برای شما به همراه گزارش تصویری معرفی می کنیم.
1401/09/21
تصاویر افزودنی
جدیدترین خبرها
کنسرو ذرت چگونه تولید می شود؟
1401/09/21
فرآیند تولید در صنعت غذا امری ضروری است که دارای استاندارد های غذایی از طرف سازمان بهداشت و غذا می باشد. تولید نسرو ذرت نیز از این قاعده مستثنا نیست. در ادامه فرآیند تولید کنسرو را همراه با ویدئو شرح می دهیم.
گیاه استویا از قرن 16 میلادی به عنوان شیرین کننده در بیشتر کشور ها کاربرد دارد. مزایای بی نظیر این استویا باعث کاربرد وسیع آن در صنایع غذایی شده است. در ادامه ویژگی های این گیاه را برای شما به همراه گزارش تصویری معرفی می کنیم.