بیشتر بدانیم
دکستروز به دو صورت خشک و آبدار تهیه می شود که عموما کاربردهایی متفاوت دارند. دکستروز خشک ظاهری کریستالی داشته و نوع آبدار آن در واقع 5% دکستروز محلول در آب می باشد.
این گلوکز از نشاسته ذرت تهیه می شود که شیرینی کمی داشته و همانطور که از نام آن مشخص است ظاهری به شکل پودر کریستال دارد.
وارد کننده دکستروز آن را با هدف تولید قندهای پیچیده تر مانند ساکارزها، ساکاریدها و کربوهیدرات ها نیز خرید و فروش می کند. چرا که دکستروز خشک یک مونوساکارید بوده و عنصر اولیه قندهای مذکور می باشند. این کار شدت و سرعت جذب قند در بدن را کاهش می دهد، چرا که آنها به سرعت مونوساکاریدها جذب نمی شوند.
این پودر کریستالی در تولید نوشیدنی و خوراک دام نیز پرکاربرد بوده و حتی در داروسازی که تا حدی به آن اشاره کردیم مورد استفاده قرار می گیرد.
دکستروز مایع نیز بیشتر در راستای تولید دارو مورد استفاده قرار می گیرد. این قند آبدار به صورت تزریقی استفاده شده و قند از دست رفته بدن را جبران می کند. به عبارتی به عنوان انسولین مورد استفاده قرار گرقته و علاوه بر بیماران قندی برای بیمارانی که توان خوردن مواد غذایی را ندارند نیز استفاده می شود.
از آنجا که دکستروز به صورت مستقیم با مخمر ها تخمیر می شود در تولید نان کاربرد گسترده ای دارد و وارد کننده دکستروز به میزان استقبالی که در صنعت تهیه نان از آن استفاده می شود فروش ویژه ای در این زمینه خواهد داشت.
این ماده شیرین کننده در محصولات خوراکی که نیاز به طعم شیرینی برجسته ای دارند نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال دکستروز در راستای تولید آدامس، مرباهای کارخانه ای، انواع شکلات و ... به صورت گسترده می شود. بعد از تولید کنندگان نان، کارخانه های تولید این محصولات از مشتریان عمده و دائمی وارد کننده دکستروز می باشند.
تولید بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده که دارای مواد نگهدارنده نیز هستند وابسته به این افزودنی می باشد. به همین خاطر وارد کننده دکستروز خرید و فروش گسترده ای در زمینه تهیه غذاهای نیمه منجمد و آماده دارد. برخی مکمل های بدن سازی نیز حاوی دکستروز بوده و به ذخیره انرژی در بدن کمک می کنند.
برخی از مواد غذایی که کاملا نیازمند به دکستروز هستند به شرح زیر می باشند.
همانطور که گفتیم دکستروز در صنایع غذایی به عنوان شیرین کننده و یا خنثی کننده طعم شور و تند کاربرد دارد. اگر چه که دکستروز یک نوع قند ساده است و به سرعت در بدن تجزیه می شود ولی مصرف بیش از اندازه آن علاوه بر افزایش ذخیره چربی بدن، علائمی مانند گیجی، افزایش ادرار، دیابت، کمبود آب بدن، آکنه و مشکلات پوستی، تشنگی بیش از حد در بر خواهد داشت. همچنین عوارض این ماده در صنایع دارویی نیز ممکن است باعث ایجاد تداخلات دارویی و آلرژی شود.
وارد کننده دکستروز این افزودنی قندی را برای ارائه به صنعت دارو و غذا خرید و فروش می کند. دکستروز یک شیرین کننده بی خطر می باشد که به صورت خشک و آبدار تولید می شود. نوع مایع این افزودنی عموما در تولید داروهایی مانند انسولین به کار می رود. واردات دکستروز خشک که به شکل پودر کریستال است برای تولید مواد غذایی بسته بندی، مکمل های انرژی زا، شیرینی، شکلات، آبنبات و ... صورت می گیرد.
مالتودکسترین از فراورده های نشاسته ای سیب زمینی، گندم، برنج، ذرت و ... بوده و ترکیبی کاملا طبیعی دارد که در مراحل آخر تولید با روش های شیمیایی فرآوری می شود. این پلی ساکارید، پودری سفید می باشد که به عنوان نگهدارنده، شیرین کننده و غلیظ کننده نوشیدنی ها و مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. آرون شیمی نامدار یک وارد کننده مالتودکسترین می باشد که با توجه به نیاز صنایع غذایی در کشور به این افزودنی بی خطر به واردات گسترده آن می پردازد.
فرایند تهیه این افزودنی به این شکل است که نشاسته های غلات مذکور، پخته شده و با آنزیم های مقاوم در برابر حرارت ترکیب می شوند. این آنزیم ها نشاسته را بیشتر تجزیه می کنند. پودر حاصل با آب، ترکیب شده و هیدرولیز می شود. مالتو دکسترین توسط سازمان غذا و دارو به عنوان یک افزودنی ایمن و سالم شناخته می شود و در انواع مواد غذایی کاربرد دارد.
مالتودکسترین به صورت مایع یا پودری در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. این افزودنی خراب شدن محصولات خوراکی را به تاخیر انداخته و گسترده ترین کاربرد آن در شیرین کردن مایعات و محصولات غذایی دانسته می شود. وارد کننده مالتودکسترین، این افزودنی را با توجه به تراکم تولیدات محصولات خوراکی وارد می کند. دیگر کاربردهای این پلی ساکارید که علت گستردگی تجارت آن نیز می باشند به شرح زیر هستند.
مزایای نشاسته فرآوری شده از دلایلی می باشند که وارد کننده مالتودکسترین آن را برای تجارت انتخاب کرده است. این مزایا به شرح زیر می باشند که شامل مکانیزم اثرگذاری آن در مواد غذایی هستند.
این پودر سفید حاوی دکستروز بوده و با اثر امولسیون به مواد غذایی حجم می دهد. با توجه به این ترکیب می توان مالتودکسترین را جایگزین چربی کرد. اینگونه چربی مواد غذایی و به خصوص لبنیات کاهش یافته و در عین حال طعم چربی و غلظت آنها حفظ می شود. به همین خاطر در تولید لبنیات، بستنی و سس ها کاربرد گسترده ای دارند.
همانطور که اشاره کردیم مالتودکسترین در راستای حجم دهی به مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع قند و شیرینی موجب حجم دهی غذا می شود به همین خاطر در راستای کاهش قند غذاهای شیرین، مالتودکسترین جایگزین قند شده و در عین حال حجم آن را تا حد معمول افزایش می دهد.
این افزودنی با توجه به کاربرد و مزایایی که دارد به اندازه دیگر مواد غذایی انتخاب تاجران فعال در این زمینه می باشد. وارد کننده مالتودکسترین آرون شیمی نامدار به صورت گسترده به واردات این افزودنی و دیگر طعم دهنده های بی خطر می پردازد.
آرون شیمی نامدار به عنوان وارد کننده مالتودکسترین خرید و فروش این افزودنی را تابع استاندارد بهداشتی انجام می دهد. جهت دریافت مجوز خروج محصول از کشور مبدا و همچنین ترخیص آن در گمرک نمونه ای از مالتودکسترین مورد آزمایش قرار گرفته و از نظر سلامت و بهداشت تایید می شود.
وارد کننده مالتودکسترین، آرون شیمی نامدار، محصول را به صورت پودر و شربت در بسته بندی های استاندارد با تاریخ تولید و انقضا خریداری کرده و به فروش می رساند. روی بسته بندی فرمولاسیون و در برخی طرز استفاده از آن نیز ذکر شده است.
افزودنی نشاسته ای ماده ای افزودنی و خوراکی می باشد، کاربرد مالتو دکسترین بسیار گسترده بوده و در تهیه محصولات غذایی اعم از شیر خشک، ماکارونی، غذاهای نیمه منجمد، سس، بستنی، شیرینی و اغلب محصولات لبنیاتی دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. این افزودنی در واقع طی فرآیند هیدرولیز نشاسته و ترکیب آن با آنزیم هایی به خصوص به شکل پودر و شربت تولید می شود. نشاسته فرآوری شده می تواند جایگزین قند و چربی شود و بدون تغییر طعم محصولات خوراکی سطح سلامت آنها را افزایش دهد.
زانتان یا زانتان گام نوعی غلیظ کننده و تثبیت کننده خوراکی می باشد که در صنعت غذا بسیار پرکاربرد است. علاوه بر محصولات غذایی در داروسازی نیز استفاده گسترده ای از زانتان گام می شود. آرون شیمی، وارد کننده زانتان گام، این پودر خوراکی را به صورت عمده به فروش می رساند در واقع این مجموعه در زمینه واردات و فروش افزودنی های غذایی فعالیت می کند.
صمغ زانتان گام یک پلی ساکارید از خانواده پلیمر ها می باشد که از تخمیر نوع خاصی از میکروب ها به وجود می آید. این ماده در صنایع مختلف به ویژه صنایع غذایی کاربرد زیادی دارد زیرا که با داشتن ویژگی خاص، سبب بالا رفتن ویسکوزیته مواد و افزایش حجم آنها می شود. همچنین دارای خاصیت استبیلایزری، پایداری و امولسیفایر برای مواد غذایی می باشد.
صمغ زانتان یک قند برون سلولی بوده و مونومر آن گلوکزها می باشند که نقش استابلایزر غذایی را در تهیه محصولات غذایی دارد. به این معنا که به عنوان نگهدارنده و حفظ کیفیت مواد اولیه محصولات خوراکی به کار می رود.
این صغ علاوه بر صنعت خوراکی در تولید محصولات دیگر نیز به کار می رود. اما اکثر خریداران و فروشندگان وارد کننده زانتان گام آن را به عنوان یک افزودنی خوراکی شناخته و درصد بالایی از مشتریان شرکت های وارد کننده زانتان گام تولید کنندگان محصولات خوراکی می باشند. محصولاتی که با استفاده از این تثبیت کننده تولید می شوند عبارتند از:
شرکت وارد کننده زانتان گام تنها با تولید کنندگان محصولات غذایی در ارتباط نبوده و کاربرد گسترده تری دارد. وارد کننده زانتان گام علاوه بر صنعت غذایی در اندک مواردی محصولات خود را به مجموعه های فعال در حوزه داروسازی و لوازم بهداشتی (برای مثال خمیر دندان) به فروش می رساند. چرا که زانتان گام خشکی دهان را از بین برده و بسیاری از تولید کنندگان خمیر دندان نیاز به خرید عمده این ماده خواهند داشت.
در صنایع نفت و پتروشیمی نیز از این ماده استفاده شده و به دلیل داشتن قابلیت حجم دهندگی در حفاری نیز به کار می رود.
همان طور که پیش از این اشاره کردیم در تولید دارو نیز زانتان گام مورد استفاده قرار می گیرد، بخشی از این کاربرد مربوط به محصولات آرایشی بهداشتی و مراقبت از پوست یا مو به کار می رود. یکی از اصلی ترین الزامات وجود زانتان گام در این محصولات قابلیت نگهدارنده بودن آن است.
این افزودنی جایگزین مناسبی برای سفیده تخم مرغ بوده و توصیه می شود افرادی که از مصرف سفیده تخم مرغ منع شده اند در استفاده از خوراکی های حاوی زانتان گام محتاط باشند.
از فواید صمغ زانتان گام باید به کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و بهبود عملکرد دستگاه گوارش نیز اشاره کرد. در واقع این صمغ حرکت غذا در روده را آسان تر می کند. این ترکیب از مضرات مواد غذایی جلوگیری کرده و اجازه نفوذ باکتری ها و میکروب ها را نمی دهد. به علاوه این شرکت وارد کننده زانتان گام این محصولات را تحت نظر سازمان بهداشت جهانی خرید و فروش می کند. سازمان دارویی بین المللی نیز زانتان گام را ماده ای بی خطر اعلام کرده است.
اگر جنبه دارویی این ترکیب را در نظر بگیریم که از مهمترین فواید آن می باشند باید به کند کردن رشد غدد سرطانی اشاره کنیم.
آرون شیمی نامدار معتبرترین وارد کننده زانتان گام به خرید و فروش محصولاتی اعم از افزودنی های غذایی می پردازد. بسته های زانتان گام را به صورت عمده با بهترین قیمت به تولید کنندگان محصولاتی که نیاز به نگهدارنده مرغوب دارند ارائه می دهد.
این شرکت وارد کننده زانتان گام بسته بندی های وارداتی را تحت نظر سازمان بهداشت خریداری کرده و به کشور وارد می کند.
روی این محصولات تاریخ دقیق تولید و انقضا درج شده و حتی در برخی از آنها دستور مصرف را نیز شرح داده شده است.
آرون شیمی نامدار، وارد کننده زانتان گام، این افزودنی را برای فروش به کمپانی های تولید محصولات خوراکی، آرایشی بهداشتی، داروسازی و ... عرضه می کند. به دلیل کاربرد گسترده ای که واردات زانتان گام دارد برای فروش با استقبال گسترده ای روبرو می شود.
سوالالت متداول
گلایسین از آمینو اسید تشکیل شده که لازمه پایداری متابولیسم و فعالیت های حیاتی بدن می باشد. این اسید آمینه در منابع پروتئینی وجود دارد در نتیجه بدن شما به صورت پیشفرض آمینو اسید دریافت می کند. اما در شرایط خاص مقدار آن کم بوده و مکمل های پروتئینی باید مصرف شوند. برای مثال کلاژن یکی از تولید کننده های این آمینو اسید می باشد، همچنین آب قلم نیز گلاسین را به بدن میرساند ماده ای که وارد کننده گلایسین آن را خریداری کرده و به فروش می رساند یک ترکیب فراوری شده است که عموما جنبه درمانی و تقویتی دارد.
گلایسین پودری بلوری و سفید رنگ است که برخلاف دیگر افزودنی ها کمی شیرین می باشد، با اینکه گلایسین حاصل فراوری صنعتی است با توجه به ساختار آمینو اسیدی محصولی ارگانیک به حساب می آید.
این ترکیب در علم پزشکی نیز کاربرد و فایده بسیاری دارد که این مسئله از دلایل خرید و فروش وارد کننده گلایسین می باشد. برای مثال در ترمیم زخم ها، عملکرد روده، اختلالات خواب، پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی، مشکلات کلیوی و ... نیازمند گلایسین کافی بوده و آن را می توانند به عنوان مکمل دارویی در مواد غذایی مصرف کنند.
اسیدهای آمینه به شکل داروهای مکمل نیز مصرف می شوند اما توصیه می شود این ماده پودری را به مواد غذایی اضافه کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.
مزایای گلایسین نشان دهنده بی خطر بودن آن می باشد بخصوص که تا حد زیادی برای سلامتی مناسب است. اما باید آن را به اندازه مصرف کنید در غیر این صورت با مشکلات خفیفی مواجه خواهید شد. در واقع روزی 2 گرم گلایسین برای بدن انسان مفید می باشد. شرکت وارد کننده گلایسین ، آرون شیمی نامدار، دستور مصرف را نیز روی محصولات درج کرده است.
مصرف این اسید آمینه برای برخی منع مصرف دارد. برای مثال افرادی که دچار اختلالات و بیماری های گوارشی به خصوص معده هستند بهتر است استفاده از این ترکیب را به حداقل برسانند. در غیر این صورت دچار استفراغ، اسهال و حالت تهوع شوند.
آرون شیمی معتبر ترین و مطمئن ترین وارد کننده گلایسین بوده و محصولات خود را تحت نظر وزارت بهداشت با رعایت استانداردهای بهداشتی خریداری می کند. برای فروش آنها نیز بسته بندی های مناسبی در نظر گرفته است. روی بسته های گلایسین تاریخ تولید و انقضا نیز درج شده و در برخی از آنها دستور و نکات استفاده نیز مشاهده می شود.
احتمالا نام آن برای اکثر مردم ناشناس باشد اما این افزونی به صورت مستقیم قیم در انواع محصولات خوراکی وجود داشته و از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که علاوه بر صنایع غذایی در داروسازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. گلایسین فراوان ترین آمینو اسید در بدن است، به این معنا که بدن به مقدار زیادی از آن احتیاج دارد.
اضافه کردن آن به فرمولاسیون های دارویی و آشپزی می تواند آن بخش از عملکرد بدن که به پروتئین وابسته است را بهبود بخشد. به همین خاطر تقاضا کنندگان بسیاری جویای وارد کننده گلایسین و پخش کننده آن می باشند. به همین خاطر تجارت آن در راستای پیشگیری از برخی بیماری ها بسیار حائز اهمیت و پرسود خواهد بود.
آرون شیمی نیز به صورت عمده محصولات خود را عرضه می کند، خریداران عمده عموما رستوران ها، آشپزخانه های آماده سازی و کمپانی های داروسازی می باشند.
گلایسین فراوان ترین آمینو اسید بدن می باشد که عمدتا در کلاژن ها یافت می شود. در واقع گلایسین بخشی از ساختمان پروتئین بوده و ناقل عصبی نیز می باشد. با توجه به ماهیت این ترکیب در صنعت تهیه غذا و داروسازی بسیار پر کاربرد بوده و صورت مصرف به اندازه کاملا بی خطر است. در واقع واردات گلایسین علاوه بر مسئله اقتصادی نیاز یک جامعه را برطرف می کند.
اسید تارتاریک که در برخی میوه ها به صورت طبیعی یافت می شود یک افزودنی خوراکی است که برای ایجاد طعم ترش به مواد غذایی اضافه می شود. وارد کننده اسید تارتاریک، آرون شیمی نامدار، عموما بسته های این افزودنی را از چین وارد می کند چرا که تولید کننده عمده آن کشور چین می باشد. برای خرید عمده و اینترنتی افزودنی اسید تارتاریک می توانید این شرکت پخش کننده را انتخاب نمایید که بسته بندی های افزودنی های غذایی را با رعایت استانداردهای بهداشت جهانی خرید و فروش می کند.
اسید تارتاریک یکی از طعم دهنده های بی خطر و گیاهی می باشد که در تهیه بسیاری از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این کاربرد صنعتی نیز دارد. این ترکیب شیمیایی شامل واحدهای قندی بوده و برخی مشتقات آنها ساکاریدها می باشند. شکل ظاهری این اسید میوه به صورت کریستال های پودری سفید رنگ و بدون بو می باشد که به جوهر ترش معروف می باشد.
اسید تارتاریک و مشتقات آن فواید و مزایای بسیاری داشته و به کار بردن آن در تولید برخی محصولات غذایی لازم می باشد. به همین خاطر خرید و فروش آن برای شرکت وارد کننده اسید تارتاریک که واردات انواع افزودنی های غذایی را انجام می دهد یک گزینه الزامی و پر سود می باشد.
در واقع از مشتقات این ماده که از ترکیبات آلی به حساب می آید، باید به خامه تارتار و نمک روشل که ملینی ملایم است اشاره کنیم. این نمک یا پودر سفید متبلور در صنعت غذایی به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در صنایع گوناگونی اعم از برنز سازی، چاپ پارچه، عکاسی، سرامیک سازی، رنگرزی و داروسازی نیز به کار می رود. در نتیجه طیف گسترده ای از صنایع به این ماده و ویژگی های آن نیاز دارند.
وارد کننده اسید تارتاریک با صنف های گوناگونی در ارتباط می باشد و فروش گسترده ای در زمینه های متنوع دارد. به این منظور که بسیاری از صنایع که به آنها اشاره کردیم برای تولید محصولات خود به این ماده نیاز دارند. علاوه بر آن از آنجا که اسید تارتاریک ماده ای خوراکی و گیاهی است کاربرد گسترده تری در صنعت تولید محصولات خوراکی دارد.
رایج ترین کارایی این ماده در تولید موارد زیر می باشد.
مشتریان و خریداران محصولات وارد کننده اسید تارتاریک، این افزودنی را علاوه بر طعم دهندگی و ایجاد طعم مرکبات برای حجم دهندگی و افزایش طول عمر محصولات خوراکی خود نیز خریداری می کنند. در واقع این ماده به عنوان نگهدارنده نیز در بسیاری از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
این ماده در صنعت دارو برای ساخت داروهای گوارشی مورد استفاده قرار می گیرد. چرا که یکی از خواص اسید تارتاریک خنثی کردن اسید معده و جلوگیری از صدمات ناشی از آن می باشد.
در صنعت آرایشی و بهداشتی نیز جهت ایجاد خاصیت درخشندگی در محصولات مراقبت از پوست و مو نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
اسید تارتاریک یک افزودنی خوراکی می باشد که علاوه بر صنعت تولید غذا در صنایع دیگر از جمله رنگرزی، داروسازی، آرایشی بهداشتی و ... به کار می رود. واردات اسید تارتاریک توسط شرکت های تجاری معتبر متعدد از جمله آرون شیمی صورت می گیرد.
این ماده در تولید مواد خوراکی از جمله، نوشابه گازدار، آبنبات، ژله و ... استفاده می شود. اسید تارتاریک در این موارد به عنوان ترش کننده، طعم دهنده، نگهدارنده، حجم دهنده و ... کاربرد دارد.
محققان ژاپنی اولین بار در سال ۱۹۰۸ به عنوان بهبود دهنده طعم از مونو سدیم گلوتامات استفاده می کردند که از آن پس این محصول به یکی از پرمصرف ترین مواد افزودنی در صنایع غذایی تبدیل شد و وارد کننده مونوسدیم گلوتامات در اکثر کشور ها با واردات آن پرداختند. امروزه می توانید از این ماده در برخی از محصولات فرآوری شده از فست فود گرفته تا سوپ های کنسرو شده استفاده نمایید. با ما تا آخر این مقاله همراه باشید تا شما را با کاربرد مونوسدیم گلوتامات در صنایع غذایی آشنا کنیم.
مونو سدیم گلوتامات یک طعم دهنده منحصر به فرد است که طعم این ماده را در محصولاتی مانند غذاهای چینی، سوپها، فست فودها، سبزیجات، مواد غذایی منجمد، کنسروی، چیپس، گوشت، چاشنی سالاد و… می توانید پیدا کنید. به طور طبیعی اسید آمینه مونوسدیم گلوتامات در بسیاری از مواد غذایی و افزودنی های خوراکی وجود دارد و عنصر مهم سازنده پروتئین در بدن است.
مونوسدیم گلوتامات یک پودر سفید کریستالی میباشد که شباهتی به نمک و شکر دارد. این محصول به عنوان طعم دهنده برای خوش طعم کردن غذاهای رستورانی مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که گلوتامیک اسید خود به تنهایی فاقد طعم است ولی به صورت مونو سدیم گلوتامات در غذاها، موجب فعال شدن گیرنده های گلوتامات در جوانه های چشایی می شود. همچنین با ارسال سیگنال به مناطق خاص مغز باعث حس یک طعم مشخص می شود. تقریبا تمام گلوتامات موجود در غذا برای تولید انرژی توسط سلول های روده استفاده می شود اما مابقی آن برای ساخت پروتئین و گلوتاتیون آنتی اکسیدانی استفاده می شود که برای عملکرد مناسب روده هم بسیار ضروری می باشد.
این محصول به طور طبیعی در غذاهای پروتئینی مانند گوشت، ماهی، مرغ و سبزیجات، رب گوجه، پنیر و قارچ یافت میشود. بنابراین بیشتر محصولات غذایی که ما برای افزایش طعم دهی مورد استفاده قرار می دهیم شامل مقادیر زیادی از گلوتامات می باشد.
در برخی از مطالعات مصرف این محصول را با اثرات نامطلوبی مانند افزایش وزن، گرسنگی و گروهی از علائم که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت، بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد مرتبط دانسته اند. همچنین عطر و بوی مونوسدیم باعث می شود گیرنده های موجود در زبان و دستگاه گوارش تحریک شوند و هورمون های تنظیم کننده اشتها را آزاد نماید. افرادی که زیاد مونو سدیم گلوتامات مصرف می کنند نسبت به افرادی که کمتر این ماده را وارد بدنشان می کنند بیشتر مبتلا به سندرم متابولیک هستند.
همان طور که میدانید این ماده یک اسید آمینه غیر ضروری به شمار می آید که بدن انسان هم به شدت به آن احتیاج دارد. لازم است بدانید در بدن انسان 20 گونه آمینو اسید وجود دارد که برای تولید آنها باید پروتئین های بسیار خاصی در بدن با یکدیگر ترکیب شوند. بنابراین، بدن خودش به تنهایی می تواند این ماده که برایش ضروری میباشد را تامین نماید.
مونوسدیم گلوتامات به عنوان یک انتقال دهنده عصبی و تحریک کننده میتواند سیگنال هایی را در مغز ارسال کند و به عملکردهای شناختی مانند حافظه، یادگیری و پردازش اطلاعات کمک نماید. همانطور که میدانید گلوتامات در تشکیل خاطرات اهمیت چندانی دارد. اما در نظر داشته باشید که سطوح پایین و گاهی بالا در گلوتامات با دیگر اختلالات روانی، مانند اختلال دوقطبی و افسردگی شدید پیوند خورده است.
کاربرد مونوسدیم گلوتامات در صنعت داروسازی در داروهایی که برای درمان یکی از مشکلات کبدی به نام آنسفالوپاتی کبدی تجویز می شود. همچنین به عنوان یک افزودنی غذایی برای بهبود طعم در محصولات کشاورزی و خوراک دام ها نقش دارد.
ما قصد داشتیم در این مقاله شما را با کاربرد مونوسدیم گلوتامات آشنا کنیم. عده ای از افراد فکر میکنند استفاده از این محصول مضر میباشد، اگر فکر می کنید به اثرات آن حساس هستید بهتر است از آن اجتناب کنید. همچنین شرکت ما یکی از بهترین عرضه کننده مونو سدیم گلوتامات در صنایع غذایی می باشد.
مالتودکسترین یکی از افزودنی های خوراکی پر کاربرد می باشد که علاوه بر صنعت تولید محصولات غذایی در صنایع گوناگون دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده یک پلی ساکارید می باشد که حاصل هیدرولیز نشاسته است. هیدرولیز واکنشی است که در آن یک ترکیب با اضافه شدن آب (H2O) به واحدهای تشکیل دهنده خود تقسیم می شود. نشاسته نیز حاصل اتحاد تعداد زیادی پلی ساکارید می باشد که با آب ترکیب شده و مالتودکسترین را ایجاد می کند. تمامی این اطلاعات مواردی هستند که وارد کننده مالتودکسترین باید بر آنها واقف باشد، کاربرد و شناخت نیاز مشتری نیز از این دسته اطلاعات هستند که در ادامه این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد. همچنین به معرفی دقیق تر مالتودکسترین یک کربوهیدرات پیچیده نیز می پردازیم.
با توجه به مونومرهای پلی ساکارید که گلوکزها هستند پس از هضم شدن مالتودکسترین در دستگاه گوارش مانند قند به سرعت جذب بدن می شوند. اما نمی توان گفت شیرینی آن به اندازه شکر است، در ضمن درجه پلیمریزاسیون نیز در میزان قند مالتودکسترین تاثیر به سزایی دارد. پلیمریزاسیون کاملا عملکردی عکس هیدرولیز دارد و با ایجاد پیوند میان مونومرها، یک مولکول جدید حاصل می نماید. به همین خاطر گلوکز های این افزودنی که ناشی از هیدرولیز نشاسته هستند جذب بدن شده و پس از پلیمریزاسیون مولکول های قندی از جمله مونوساکارید، گالاکتوز و فروکتوز را ایجاد می کنند.
بر اساس توضیحات ارائه شده به معرفی مالتودکسترین و اصلی ترین زیست مولکول تشکیل دهنده آن، نشاسته، پرداخته ایم. به این نتیجه میرسیم که نشاسته یک کربوهیدرات پیچیده بوده و به عنوان شیرین کننده و نگهدارنده در تولید محصولات خوراکی کاربرد بسیاری دارد.
مالتودکسترین یک کربوهیدرات پیچیده بوده و به عنوان شیرین کننده در انواع آبنبات ها وجود دارد. در واقع این ماده یک افزودنی می باشد که تنها خاصیت شیرین کنندگی و افزایش قند خون را دارد و خود دارای طعم و عطر به خصوصی نمی باشد. به این خاطر در تولید آبنبات و دیگر محصولات غذایی شیرین مورد استفاده قرار می گیرد که طعم شیری را تشدید می کند.
علاوه بر این مالتودکسترین به عنوان یک کربوهیدرات پیچیده قابلیت افزایش عمر محصولات غذایی را داشته و به عنوان نگهدارنده نیز به کار می رود. به همین خاطر در تولید کنسروها و غذاهای منجمد یا نیمه آماده نیز استفاده می شود.
مالتودکسترین از نشاسته ذرت، برنج یا سیب زمینی تشکیل شده است. مالتودکسترین یک کربوهیدرات پیچیده می باشد، با این حال طی پلیمریزاسیون مونومرهای آن نمی توانند زنجیره ای به بلندی دیگر نشاسته های پیچیده تولید کنند.
اما از آنجا که پودر کریستالی مالتودکسترین به روش های صنعتی فرآوری می شود نمی توان آن را به عنوان ماده ای طبیعی در نظر گرفت. با این حال از نظر بی خطر بودن اداره غذا و داروی ایالات متحده و آن را تایید کرده اد.
برخی از مزایای مالتودکسترین به عنوان یک کربوهیدرات پیچیده به شرح زیر می باشند.
مالتودکسترین یک کربوهیدرات پیچیده می باشد که واحد های تشکیل دهنده آن پلی ساکاریدها هستند. پلی ساکاریدها خود از مونومرهایی تحت عنوان گلوکز تولید شده اند که طی فرایند هیدرولیز، آزاد و در روده جذب می شوند. سپس طی پلیمریزاسیون مولکول های قند را ایجاد کرده و می توانند در تولید مواد غذایی جایگزین قند و چربی شوند. وارد کننده کربوهیدرات مالتودکسترین آن را برای تولید آبنبات، برخی نوشیدنی های شیرین، کنسروها و ... خرید و فروش می کند.
لازم به ذکر است این افزودنی تنها تشدید کننده طعم شیرین می باشد و خود هیچ مزه به خصوصی ندارد.
سوربات پتاسیم نوعی افزودنی و نگهدارنده می باشد که کاربرد گسترده ای در صنعت تهیه محصولات غذایی دارد. البته صنایع متعددی هستند که از این ترکیب شیمیایی برای تولید محصولات خود استفاده می کنند. کاربرد سوربات پتاسیم در محصولات خوراکی موجب افزایش طول عمر ماده غذایی و همچنین تقویت طعم و عطر آن می باشد. ضمنا کاربرد گسترده آن باعث افزایش وارد کننده سوربات پتاسیم شده است. با وجود اینکه پودری کاملا بی بو و بدون مزه است. این ترکیب حاصل سنتز اسید سوربیک با هیدروکسید پتاسیم می باشد که به شکل کریستال های سفید رنگ است.
سوربات پتاسیم با توجه به ویژگی هایی که دارد در صنعت تولید محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. این ویژگی ها به شرح زیر می باشند که می توان آنها را از مزایای این ترکیب شیمیایی دانست.
با توجه به ویژگی هایی که به آنها اشاره کردیم این ترکیب در تهیه برخی سبزیجات بسته بندی، کنسروها، محصولات لبنی، میوه های خشک شده، گوشت های فرآوری شده و آب میوه ها یا نوشابه ها، غذای حیوانات خانگی، سرکه، مواد غذایی نیمه آماده، آدامس، سیب زمینی آماده، مربا، ژله، نان، ادویه و ... مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که تولید لوازم آرایشی نیز به این ترکیب شیمیایی وابسته می باشند.
در تمام این موارد سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده و افزایش دهنده برخی ترکیبات به کار رفته در فرمولاسیون آنها استفاده می شود.
کاربرد سوربات پتاسیم در مواد غذایی ممکن است برای برخی افراد ایجاد نگرانی کرده باشد. اما این ماده از جانب سازمان ایمنی غذایی اروپا نیز تایید شده است. همچنین از مزایایی برخوردار بوده و برای سلامتی مفید می باشد.
سوربات پتاسیم در برخی مواد غذایی می تواند جایگزین مناسبی برای چربی باشد. اینگونه نه تنها بی خطر است بلکه گستره مصرف کنندگان مواد غذایی چرب و بی ضرر را افزایش می دهد. به این شکل که طعم و عطر محصول خوراکی را تغییر نداده و در عین حال از چربی آن می کاهد.
لوازم آرایشی نیز می توانند بستر رشد باکتری ها و کپک ها باشند و در کوتاه مدت غیر قابل استفاده شوند. استفاده از سوربات پتاسیم در تولید آنها که یک ماده نگهدارنده است این مشکل را حل کرده و مانع فاسد شدن لوازم آرایشی می شود.
برای مثال محصولاتی اعم از ضد آفتاب، شامپو، کرم های مرطوب کننده، محصولات مراقبت از پوست، محلول لنز و ... به مقدار کافی حاوی این ماده نگهدارنده می باشند.
در واقع سوربات پتاسیم از سنتز سوربیک اسید و هیدروکسید پتاسیم حاصل می شود. به عبارتی از ترکیب و واکنش این دو ترکیب شیمیایی افزودنی پتاسیم سوربات تولید شده و به صورت طبیعی در برخی از میوه ها نیز یافت می شود که ترکیبی کاملا طبیعی دارد.
پودر سوربات پتاسیم به شکل کریستال های سفید رنگ می باشد که برای استفاده و افزودن آن به مواد غذایی باید به محلولی با غلظت 25 درصد تبدیل شود. به این صورت که به ازای 3 فنجان آب گرم باید یک فنجان سوربات پتاسیم در نظر بگیریم. پس از ترکیب آنها محلول را می توانید در محیطی سرد و تاریک نگه دارید و برای بهره مندی از خاصیت نگهدارندگی آن کافی است به ازای یک کیلوگرم ماده غذایی یک قاشق چای خوری از این محلول را استفاده نمایید.
آرون شیمی نامدار از معتبرترین تامین کننده های افزودنی های خوراکی و صنعتی بوده و به واردات گسترده سوربات پتاسیم می پردازد. خرید و فروش عمده بسته بندی های این افزودنی و نگهدارنده بی خطر توسط آرون شیمی نامدار کاملا بهداشتی و تحت نظر سازمان بهداشت اروپا انجام می شود. روی بسته بندی های سوربات پتاسیم این شرکت نحوه مصرف و تاریخ دقیق تولید و انقضا نیز مشاهده می شود. یکی از مزایای خرید عمده از این تامین کننده معتبر شرایط مقرون به صرفه آن می باشد. به این معنا که با توجه به درصد خلوص، ترکیبی مرغوب با بهینه ترین قیمت را خریداری می نمایید.
سوربات پتاسیم یکی از افزودنی های شیمیایی و بدون خطر می باشد که در تولید محصولات غذایی و لوازم آرایشی کاربرد گسترده ای دارد. این ترکیب به شکل کریستال سفید رنگ می باشد که به صورت محلول مورد استفاده قرار می گیرد.
دکستروز به دو صورت خشک و آبدار تهیه می شود که عموما کاربردهایی متفاوت دارند. دکستروز خشک ظاهری کریستالی داشته و نوع آبدار آن در واقع 5% دکستروز محلول در آب می باشد.
این گلوکز از نشاسته ذرت تهیه می شود که شیرینی کمی داشته و همانطور که از نام آن مشخص است ظاهری به شکل پودر کریستال دارد.
وارد کننده دکستروز آن را با هدف تولید قندهای پیچیده تر مانند ساکارزها، ساکاریدها و کربوهیدرات ها نیز خرید و فروش می کند. چرا که دکستروز خشک یک مونوساکارید بوده و عنصر اولیه قندهای مذکور می باشند. این کار شدت و سرعت جذب قند در بدن را کاهش می دهد، چرا که آنها به سرعت مونوساکاریدها جذب نمی شوند.
این پودر کریستالی در تولید نوشیدنی و خوراک دام نیز پرکاربرد بوده و حتی در داروسازی که تا حدی به آن اشاره کردیم مورد استفاده قرار می گیرد.
دکستروز مایع نیز بیشتر در راستای تولید دارو مورد استفاده قرار می گیرد. این قند آبدار به صورت تزریقی استفاده شده و قند از دست رفته بدن را جبران می کند. به عبارتی به عنوان انسولین مورد استفاده قرار گرقته و علاوه بر بیماران قندی برای بیمارانی که توان خوردن مواد غذایی را ندارند نیز استفاده می شود.
از آنجا که دکستروز به صورت مستقیم با مخمر ها تخمیر می شود در تولید نان کاربرد گسترده ای دارد و وارد کننده دکستروز به میزان استقبالی که در صنعت تهیه نان از آن استفاده می شود فروش ویژه ای در این زمینه خواهد داشت.
این ماده شیرین کننده در محصولات خوراکی که نیاز به طعم شیرینی برجسته ای دارند نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال دکستروز در راستای تولید آدامس، مرباهای کارخانه ای، انواع شکلات و ... به صورت گسترده می شود. بعد از تولید کنندگان نان، کارخانه های تولید این محصولات از مشتریان عمده و دائمی وارد کننده دکستروز می باشند.
تولید بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده که دارای مواد نگهدارنده نیز هستند وابسته به این افزودنی می باشد. به همین خاطر وارد کننده دکستروز خرید و فروش گسترده ای در زمینه تهیه غذاهای نیمه منجمد و آماده دارد. برخی مکمل های بدن سازی نیز حاوی دکستروز بوده و به ذخیره انرژی در بدن کمک می کنند.
برخی از مواد غذایی که کاملا نیازمند به دکستروز هستند به شرح زیر می باشند.
همانطور که گفتیم دکستروز در صنایع غذایی به عنوان شیرین کننده و یا خنثی کننده طعم شور و تند کاربرد دارد. اگر چه که دکستروز یک نوع قند ساده است و به سرعت در بدن تجزیه می شود ولی مصرف بیش از اندازه آن علاوه بر افزایش ذخیره چربی بدن، علائمی مانند گیجی، افزایش ادرار، دیابت، کمبود آب بدن، آکنه و مشکلات پوستی، تشنگی بیش از حد در بر خواهد داشت. همچنین عوارض این ماده در صنایع دارویی نیز ممکن است باعث ایجاد تداخلات دارویی و آلرژی شود.
وارد کننده دکستروز این افزودنی قندی را برای ارائه به صنعت دارو و غذا خرید و فروش می کند. دکستروز یک شیرین کننده بی خطر می باشد که به صورت خشک و آبدار تولید می شود. نوع مایع این افزودنی عموما در تولید داروهایی مانند انسولین به کار می رود. واردات دکستروز خشک که به شکل پودر کریستال است برای تولید مواد غذایی بسته بندی، مکمل های انرژی زا، شیرینی، شکلات، آبنبات و ... صورت می گیرد.
مالتودکسترین از فراورده های نشاسته ای سیب زمینی، گندم، برنج، ذرت و ... بوده و ترکیبی کاملا طبیعی دارد که در مراحل آخر تولید با روش های شیمیایی فرآوری می شود. این پلی ساکارید، پودری سفید می باشد که به عنوان نگهدارنده، شیرین کننده و غلیظ کننده نوشیدنی ها و مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. آرون شیمی نامدار یک وارد کننده مالتودکسترین می باشد که با توجه به نیاز صنایع غذایی در کشور به این افزودنی بی خطر به واردات گسترده آن می پردازد.
فرایند تهیه این افزودنی به این شکل است که نشاسته های غلات مذکور، پخته شده و با آنزیم های مقاوم در برابر حرارت ترکیب می شوند. این آنزیم ها نشاسته را بیشتر تجزیه می کنند. پودر حاصل با آب، ترکیب شده و هیدرولیز می شود. مالتو دکسترین توسط سازمان غذا و دارو به عنوان یک افزودنی ایمن و سالم شناخته می شود و در انواع مواد غذایی کاربرد دارد.
مالتودکسترین به صورت مایع یا پودری در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. این افزودنی خراب شدن محصولات خوراکی را به تاخیر انداخته و گسترده ترین کاربرد آن در شیرین کردن مایعات و محصولات غذایی دانسته می شود. وارد کننده مالتودکسترین، این افزودنی را با توجه به تراکم تولیدات محصولات خوراکی وارد می کند. دیگر کاربردهای این پلی ساکارید که علت گستردگی تجارت آن نیز می باشند به شرح زیر هستند.
مزایای نشاسته فرآوری شده از دلایلی می باشند که وارد کننده مالتودکسترین آن را برای تجارت انتخاب کرده است. این مزایا به شرح زیر می باشند که شامل مکانیزم اثرگذاری آن در مواد غذایی هستند.
این پودر سفید حاوی دکستروز بوده و با اثر امولسیون به مواد غذایی حجم می دهد. با توجه به این ترکیب می توان مالتودکسترین را جایگزین چربی کرد. اینگونه چربی مواد غذایی و به خصوص لبنیات کاهش یافته و در عین حال طعم چربی و غلظت آنها حفظ می شود. به همین خاطر در تولید لبنیات، بستنی و سس ها کاربرد گسترده ای دارند.
همانطور که اشاره کردیم مالتودکسترین در راستای حجم دهی به مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع قند و شیرینی موجب حجم دهی غذا می شود به همین خاطر در راستای کاهش قند غذاهای شیرین، مالتودکسترین جایگزین قند شده و در عین حال حجم آن را تا حد معمول افزایش می دهد.
این افزودنی با توجه به کاربرد و مزایایی که دارد به اندازه دیگر مواد غذایی انتخاب تاجران فعال در این زمینه می باشد. وارد کننده مالتودکسترین آرون شیمی نامدار به صورت گسترده به واردات این افزودنی و دیگر طعم دهنده های بی خطر می پردازد.
آرون شیمی نامدار به عنوان وارد کننده مالتودکسترین خرید و فروش این افزودنی را تابع استاندارد بهداشتی انجام می دهد. جهت دریافت مجوز خروج محصول از کشور مبدا و همچنین ترخیص آن در گمرک نمونه ای از مالتودکسترین مورد آزمایش قرار گرفته و از نظر سلامت و بهداشت تایید می شود.
وارد کننده مالتودکسترین، آرون شیمی نامدار، محصول را به صورت پودر و شربت در بسته بندی های استاندارد با تاریخ تولید و انقضا خریداری کرده و به فروش می رساند. روی بسته بندی فرمولاسیون و در برخی طرز استفاده از آن نیز ذکر شده است.
افزودنی نشاسته ای ماده ای افزودنی و خوراکی می باشد، کاربرد مالتو دکسترین بسیار گسترده بوده و در تهیه محصولات غذایی اعم از شیر خشک، ماکارونی، غذاهای نیمه منجمد، سس، بستنی، شیرینی و اغلب محصولات لبنیاتی دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. این افزودنی در واقع طی فرآیند هیدرولیز نشاسته و ترکیب آن با آنزیم هایی به خصوص به شکل پودر و شربت تولید می شود. نشاسته فرآوری شده می تواند جایگزین قند و چربی شود و بدون تغییر طعم محصولات خوراکی سطح سلامت آنها را افزایش دهد.
زانتان یا زانتان گام نوعی غلیظ کننده و تثبیت کننده خوراکی می باشد که در صنعت غذا بسیار پرکاربرد است. علاوه بر محصولات غذایی در داروسازی نیز استفاده گسترده ای از زانتان گام می شود. آرون شیمی، وارد کننده زانتان گام، این پودر خوراکی را به صورت عمده به فروش می رساند در واقع این مجموعه در زمینه واردات و فروش افزودنی های غذایی فعالیت می کند.
صمغ زانتان گام یک پلی ساکارید از خانواده پلیمر ها می باشد که از تخمیر نوع خاصی از میکروب ها به وجود می آید. این ماده در صنایع مختلف به ویژه صنایع غذایی کاربرد زیادی دارد زیرا که با داشتن ویژگی خاص، سبب بالا رفتن ویسکوزیته مواد و افزایش حجم آنها می شود. همچنین دارای خاصیت استبیلایزری، پایداری و امولسیفایر برای مواد غذایی می باشد.
صمغ زانتان یک قند برون سلولی بوده و مونومر آن گلوکزها می باشند که نقش استابلایزر غذایی را در تهیه محصولات غذایی دارد. به این معنا که به عنوان نگهدارنده و حفظ کیفیت مواد اولیه محصولات خوراکی به کار می رود.
این صغ علاوه بر صنعت خوراکی در تولید محصولات دیگر نیز به کار می رود. اما اکثر خریداران و فروشندگان وارد کننده زانتان گام آن را به عنوان یک افزودنی خوراکی شناخته و درصد بالایی از مشتریان شرکت های وارد کننده زانتان گام تولید کنندگان محصولات خوراکی می باشند. محصولاتی که با استفاده از این تثبیت کننده تولید می شوند عبارتند از:
شرکت وارد کننده زانتان گام تنها با تولید کنندگان محصولات غذایی در ارتباط نبوده و کاربرد گسترده تری دارد. وارد کننده زانتان گام علاوه بر صنعت غذایی در اندک مواردی محصولات خود را به مجموعه های فعال در حوزه داروسازی و لوازم بهداشتی (برای مثال خمیر دندان) به فروش می رساند. چرا که زانتان گام خشکی دهان را از بین برده و بسیاری از تولید کنندگان خمیر دندان نیاز به خرید عمده این ماده خواهند داشت.
در صنایع نفت و پتروشیمی نیز از این ماده استفاده شده و به دلیل داشتن قابلیت حجم دهندگی در حفاری نیز به کار می رود.
همان طور که پیش از این اشاره کردیم در تولید دارو نیز زانتان گام مورد استفاده قرار می گیرد، بخشی از این کاربرد مربوط به محصولات آرایشی بهداشتی و مراقبت از پوست یا مو به کار می رود. یکی از اصلی ترین الزامات وجود زانتان گام در این محصولات قابلیت نگهدارنده بودن آن است.
این افزودنی جایگزین مناسبی برای سفیده تخم مرغ بوده و توصیه می شود افرادی که از مصرف سفیده تخم مرغ منع شده اند در استفاده از خوراکی های حاوی زانتان گام محتاط باشند.
از فواید صمغ زانتان گام باید به کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و بهبود عملکرد دستگاه گوارش نیز اشاره کرد. در واقع این صمغ حرکت غذا در روده را آسان تر می کند. این ترکیب از مضرات مواد غذایی جلوگیری کرده و اجازه نفوذ باکتری ها و میکروب ها را نمی دهد. به علاوه این شرکت وارد کننده زانتان گام این محصولات را تحت نظر سازمان بهداشت جهانی خرید و فروش می کند. سازمان دارویی بین المللی نیز زانتان گام را ماده ای بی خطر اعلام کرده است.
اگر جنبه دارویی این ترکیب را در نظر بگیریم که از مهمترین فواید آن می باشند باید به کند کردن رشد غدد سرطانی اشاره کنیم.
آرون شیمی نامدار معتبرترین وارد کننده زانتان گام به خرید و فروش محصولاتی اعم از افزودنی های غذایی می پردازد. بسته های زانتان گام را به صورت عمده با بهترین قیمت به تولید کنندگان محصولاتی که نیاز به نگهدارنده مرغوب دارند ارائه می دهد.
این شرکت وارد کننده زانتان گام بسته بندی های وارداتی را تحت نظر سازمان بهداشت خریداری کرده و به کشور وارد می کند.
روی این محصولات تاریخ دقیق تولید و انقضا درج شده و حتی در برخی از آنها دستور مصرف را نیز شرح داده شده است.
آرون شیمی نامدار، وارد کننده زانتان گام، این افزودنی را برای فروش به کمپانی های تولید محصولات خوراکی، آرایشی بهداشتی، داروسازی و ... عرضه می کند. به دلیل کاربرد گسترده ای که واردات زانتان گام دارد برای فروش با استقبال گسترده ای روبرو می شود.
سوالالت متداول
گلایسین از آمینو اسید تشکیل شده که لازمه پایداری متابولیسم و فعالیت های حیاتی بدن می باشد. این اسید آمینه در منابع پروتئینی وجود دارد در نتیجه بدن شما به صورت پیشفرض آمینو اسید دریافت می کند. اما در شرایط خاص مقدار آن کم بوده و مکمل های پروتئینی باید مصرف شوند. برای مثال کلاژن یکی از تولید کننده های این آمینو اسید می باشد، همچنین آب قلم نیز گلاسین را به بدن میرساند ماده ای که وارد کننده گلایسین آن را خریداری کرده و به فروش می رساند یک ترکیب فراوری شده است که عموما جنبه درمانی و تقویتی دارد.
گلایسین پودری بلوری و سفید رنگ است که برخلاف دیگر افزودنی ها کمی شیرین می باشد، با اینکه گلایسین حاصل فراوری صنعتی است با توجه به ساختار آمینو اسیدی محصولی ارگانیک به حساب می آید.
این ترکیب در علم پزشکی نیز کاربرد و فایده بسیاری دارد که این مسئله از دلایل خرید و فروش وارد کننده گلایسین می باشد. برای مثال در ترمیم زخم ها، عملکرد روده، اختلالات خواب، پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی، مشکلات کلیوی و ... نیازمند گلایسین کافی بوده و آن را می توانند به عنوان مکمل دارویی در مواد غذایی مصرف کنند.
اسیدهای آمینه به شکل داروهای مکمل نیز مصرف می شوند اما توصیه می شود این ماده پودری را به مواد غذایی اضافه کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.
مزایای گلایسین نشان دهنده بی خطر بودن آن می باشد بخصوص که تا حد زیادی برای سلامتی مناسب است. اما باید آن را به اندازه مصرف کنید در غیر این صورت با مشکلات خفیفی مواجه خواهید شد. در واقع روزی 2 گرم گلایسین برای بدن انسان مفید می باشد. شرکت وارد کننده گلایسین ، آرون شیمی نامدار، دستور مصرف را نیز روی محصولات درج کرده است.
مصرف این اسید آمینه برای برخی منع مصرف دارد. برای مثال افرادی که دچار اختلالات و بیماری های گوارشی به خصوص معده هستند بهتر است استفاده از این ترکیب را به حداقل برسانند. در غیر این صورت دچار استفراغ، اسهال و حالت تهوع شوند.
آرون شیمی معتبر ترین و مطمئن ترین وارد کننده گلایسین بوده و محصولات خود را تحت نظر وزارت بهداشت با رعایت استانداردهای بهداشتی خریداری می کند. برای فروش آنها نیز بسته بندی های مناسبی در نظر گرفته است. روی بسته های گلایسین تاریخ تولید و انقضا نیز درج شده و در برخی از آنها دستور و نکات استفاده نیز مشاهده می شود.
احتمالا نام آن برای اکثر مردم ناشناس باشد اما این افزونی به صورت مستقیم قیم در انواع محصولات خوراکی وجود داشته و از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که علاوه بر صنایع غذایی در داروسازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. گلایسین فراوان ترین آمینو اسید در بدن است، به این معنا که بدن به مقدار زیادی از آن احتیاج دارد.
اضافه کردن آن به فرمولاسیون های دارویی و آشپزی می تواند آن بخش از عملکرد بدن که به پروتئین وابسته است را بهبود بخشد. به همین خاطر تقاضا کنندگان بسیاری جویای وارد کننده گلایسین و پخش کننده آن می باشند. به همین خاطر تجارت آن در راستای پیشگیری از برخی بیماری ها بسیار حائز اهمیت و پرسود خواهد بود.
آرون شیمی نیز به صورت عمده محصولات خود را عرضه می کند، خریداران عمده عموما رستوران ها، آشپزخانه های آماده سازی و کمپانی های داروسازی می باشند.
گلایسین فراوان ترین آمینو اسید بدن می باشد که عمدتا در کلاژن ها یافت می شود. در واقع گلایسین بخشی از ساختمان پروتئین بوده و ناقل عصبی نیز می باشد. با توجه به ماهیت این ترکیب در صنعت تهیه غذا و داروسازی بسیار پر کاربرد بوده و صورت مصرف به اندازه کاملا بی خطر است. در واقع واردات گلایسین علاوه بر مسئله اقتصادی نیاز یک جامعه را برطرف می کند.
اسید تارتاریک که در برخی میوه ها به صورت طبیعی یافت می شود یک افزودنی خوراکی است که برای ایجاد طعم ترش به مواد غذایی اضافه می شود. وارد کننده اسید تارتاریک، آرون شیمی نامدار، عموما بسته های این افزودنی را از چین وارد می کند چرا که تولید کننده عمده آن کشور چین می باشد. برای خرید عمده و اینترنتی افزودنی اسید تارتاریک می توانید این شرکت پخش کننده را انتخاب نمایید که بسته بندی های افزودنی های غذایی را با رعایت استانداردهای بهداشت جهانی خرید و فروش می کند.
اسید تارتاریک یکی از طعم دهنده های بی خطر و گیاهی می باشد که در تهیه بسیاری از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این کاربرد صنعتی نیز دارد. این ترکیب شیمیایی شامل واحدهای قندی بوده و برخی مشتقات آنها ساکاریدها می باشند. شکل ظاهری این اسید میوه به صورت کریستال های پودری سفید رنگ و بدون بو می باشد که به جوهر ترش معروف می باشد.
اسید تارتاریک و مشتقات آن فواید و مزایای بسیاری داشته و به کار بردن آن در تولید برخی محصولات غذایی لازم می باشد. به همین خاطر خرید و فروش آن برای شرکت وارد کننده اسید تارتاریک که واردات انواع افزودنی های غذایی را انجام می دهد یک گزینه الزامی و پر سود می باشد.
در واقع از مشتقات این ماده که از ترکیبات آلی به حساب می آید، باید به خامه تارتار و نمک روشل که ملینی ملایم است اشاره کنیم. این نمک یا پودر سفید متبلور در صنعت غذایی به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در صنایع گوناگونی اعم از برنز سازی، چاپ پارچه، عکاسی، سرامیک سازی، رنگرزی و داروسازی نیز به کار می رود. در نتیجه طیف گسترده ای از صنایع به این ماده و ویژگی های آن نیاز دارند.
وارد کننده اسید تارتاریک با صنف های گوناگونی در ارتباط می باشد و فروش گسترده ای در زمینه های متنوع دارد. به این منظور که بسیاری از صنایع که به آنها اشاره کردیم برای تولید محصولات خود به این ماده نیاز دارند. علاوه بر آن از آنجا که اسید تارتاریک ماده ای خوراکی و گیاهی است کاربرد گسترده تری در صنعت تولید محصولات خوراکی دارد.
رایج ترین کارایی این ماده در تولید موارد زیر می باشد.
مشتریان و خریداران محصولات وارد کننده اسید تارتاریک، این افزودنی را علاوه بر طعم دهندگی و ایجاد طعم مرکبات برای حجم دهندگی و افزایش طول عمر محصولات خوراکی خود نیز خریداری می کنند. در واقع این ماده به عنوان نگهدارنده نیز در بسیاری از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
این ماده در صنعت دارو برای ساخت داروهای گوارشی مورد استفاده قرار می گیرد. چرا که یکی از خواص اسید تارتاریک خنثی کردن اسید معده و جلوگیری از صدمات ناشی از آن می باشد.
در صنعت آرایشی و بهداشتی نیز جهت ایجاد خاصیت درخشندگی در محصولات مراقبت از پوست و مو نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
اسید تارتاریک یک افزودنی خوراکی می باشد که علاوه بر صنعت تولید غذا در صنایع دیگر از جمله رنگرزی، داروسازی، آرایشی بهداشتی و ... به کار می رود. واردات اسید تارتاریک توسط شرکت های تجاری معتبر متعدد از جمله آرون شیمی صورت می گیرد.
این ماده در تولید مواد خوراکی از جمله، نوشابه گازدار، آبنبات، ژله و ... استفاده می شود. اسید تارتاریک در این موارد به عنوان ترش کننده، طعم دهنده، نگهدارنده، حجم دهنده و ... کاربرد دارد.
محققان ژاپنی اولین بار در سال ۱۹۰۸ به عنوان بهبود دهنده طعم از مونو سدیم گلوتامات استفاده می کردند که از آن پس این محصول به یکی از پرمصرف ترین مواد افزودنی در صنایع غذایی تبدیل شد و وارد کننده مونوسدیم گلوتامات در اکثر کشور ها با واردات آن پرداختند. امروزه می توانید از این ماده در برخی از محصولات فرآوری شده از فست فود گرفته تا سوپ های کنسرو شده استفاده نمایید. با ما تا آخر این مقاله همراه باشید تا شما را با کاربرد مونوسدیم گلوتامات در صنایع غذایی آشنا کنیم.
مونو سدیم گلوتامات یک طعم دهنده منحصر به فرد است که طعم این ماده را در محصولاتی مانند غذاهای چینی، سوپها، فست فودها، سبزیجات، مواد غذایی منجمد، کنسروی، چیپس، گوشت، چاشنی سالاد و… می توانید پیدا کنید. به طور طبیعی اسید آمینه مونوسدیم گلوتامات در بسیاری از مواد غذایی و افزودنی های خوراکی وجود دارد و عنصر مهم سازنده پروتئین در بدن است.
مونوسدیم گلوتامات یک پودر سفید کریستالی میباشد که شباهتی به نمک و شکر دارد. این محصول به عنوان طعم دهنده برای خوش طعم کردن غذاهای رستورانی مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که گلوتامیک اسید خود به تنهایی فاقد طعم است ولی به صورت مونو سدیم گلوتامات در غذاها، موجب فعال شدن گیرنده های گلوتامات در جوانه های چشایی می شود. همچنین با ارسال سیگنال به مناطق خاص مغز باعث حس یک طعم مشخص می شود. تقریبا تمام گلوتامات موجود در غذا برای تولید انرژی توسط سلول های روده استفاده می شود اما مابقی آن برای ساخت پروتئین و گلوتاتیون آنتی اکسیدانی استفاده می شود که برای عملکرد مناسب روده هم بسیار ضروری می باشد.
این محصول به طور طبیعی در غذاهای پروتئینی مانند گوشت، ماهی، مرغ و سبزیجات، رب گوجه، پنیر و قارچ یافت میشود. بنابراین بیشتر محصولات غذایی که ما برای افزایش طعم دهی مورد استفاده قرار می دهیم شامل مقادیر زیادی از گلوتامات می باشد.
در برخی از مطالعات مصرف این محصول را با اثرات نامطلوبی مانند افزایش وزن، گرسنگی و گروهی از علائم که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت، بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد مرتبط دانسته اند. همچنین عطر و بوی مونوسدیم باعث می شود گیرنده های موجود در زبان و دستگاه گوارش تحریک شوند و هورمون های تنظیم کننده اشتها را آزاد نماید. افرادی که زیاد مونو سدیم گلوتامات مصرف می کنند نسبت به افرادی که کمتر این ماده را وارد بدنشان می کنند بیشتر مبتلا به سندرم متابولیک هستند.
همان طور که میدانید این ماده یک اسید آمینه غیر ضروری به شمار می آید که بدن انسان هم به شدت به آن احتیاج دارد. لازم است بدانید در بدن انسان 20 گونه آمینو اسید وجود دارد که برای تولید آنها باید پروتئین های بسیار خاصی در بدن با یکدیگر ترکیب شوند. بنابراین، بدن خودش به تنهایی می تواند این ماده که برایش ضروری میباشد را تامین نماید.
مونوسدیم گلوتامات به عنوان یک انتقال دهنده عصبی و تحریک کننده میتواند سیگنال هایی را در مغز ارسال کند و به عملکردهای شناختی مانند حافظه، یادگیری و پردازش اطلاعات کمک نماید. همانطور که میدانید گلوتامات در تشکیل خاطرات اهمیت چندانی دارد. اما در نظر داشته باشید که سطوح پایین و گاهی بالا در گلوتامات با دیگر اختلالات روانی، مانند اختلال دوقطبی و افسردگی شدید پیوند خورده است.
کاربرد مونوسدیم گلوتامات در صنعت داروسازی در داروهایی که برای درمان یکی از مشکلات کبدی به نام آنسفالوپاتی کبدی تجویز می شود. همچنین به عنوان یک افزودنی غذایی برای بهبود طعم در محصولات کشاورزی و خوراک دام ها نقش دارد.
ما قصد داشتیم در این مقاله شما را با کاربرد مونوسدیم گلوتامات آشنا کنیم. عده ای از افراد فکر میکنند استفاده از این محصول مضر میباشد، اگر فکر می کنید به اثرات آن حساس هستید بهتر است از آن اجتناب کنید. همچنین شرکت ما یکی از بهترین عرضه کننده مونو سدیم گلوتامات در صنایع غذایی می باشد.
مالتودکسترین یکی از افزودنی های خوراکی پر کاربرد می باشد که علاوه بر صنعت تولید محصولات غذایی در صنایع گوناگون دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده یک پلی ساکارید می باشد که حاصل هیدرولیز نشاسته است. هیدرولیز واکنشی است که در آن یک ترکیب با اضافه شدن آب (H2O) به واحدهای تشکیل دهنده خود تقسیم می شود. نشاسته نیز حاصل اتحاد تعداد زیادی پلی ساکارید می باشد که با آب ترکیب شده و مالتودکسترین را ایجاد می کند. تمامی این اطلاعات مواردی هستند که وارد کننده مالتودکسترین باید بر آنها واقف باشد، کاربرد و شناخت نیاز مشتری نیز از این دسته اطلاعات هستند که در ادامه این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد. همچنین به معرفی دقیق تر مالتودکسترین یک کربوهیدرات پیچیده نیز می پردازیم.
با توجه به مونومرهای پلی ساکارید که گلوکزها هستند پس از هضم شدن مالتودکسترین در دستگاه گوارش مانند قند به سرعت جذب بدن می شوند. اما نمی توان گفت شیرینی آن به اندازه شکر است، در ضمن درجه پلیمریزاسیون نیز در میزان قند مالتودکسترین تاثیر به سزایی دارد. پلیمریزاسیون کاملا عملکردی عکس هیدرولیز دارد و با ایجاد پیوند میان مونومرها، یک مولکول جدید حاصل می نماید. به همین خاطر گلوکز های این افزودنی که ناشی از هیدرولیز نشاسته هستند جذب بدن شده و پس از پلیمریزاسیون مولکول های قندی از جمله مونوساکارید، گالاکتوز و فروکتوز را ایجاد می کنند.
بر اساس توضیحات ارائه شده به معرفی مالتودکسترین و اصلی ترین زیست مولکول تشکیل دهنده آن، نشاسته، پرداخته ایم. به این نتیجه میرسیم که نشاسته یک کربوهیدرات پیچیده بوده و به عنوان شیرین کننده و نگهدارنده در تولید محصولات خوراکی کاربرد بسیاری دارد.
مالتودکسترین یک کربوهیدرات پیچیده بوده و به عنوان شیرین کننده در انواع آبنبات ها وجود دارد. در واقع این ماده یک افزودنی می باشد که تنها خاصیت شیرین کنندگی و افزایش قند خون را دارد و خود دارای طعم و عطر به خصوصی نمی باشد. به این خاطر در تولید آبنبات و دیگر محصولات غذایی شیرین مورد استفاده قرار می گیرد که طعم شیری را تشدید می کند.
علاوه بر این مالتودکسترین به عنوان یک کربوهیدرات پیچیده قابلیت افزایش عمر محصولات غذایی را داشته و به عنوان نگهدارنده نیز به کار می رود. به همین خاطر در تولید کنسروها و غذاهای منجمد یا نیمه آماده نیز استفاده می شود.
مالتودکسترین از نشاسته ذرت، برنج یا سیب زمینی تشکیل شده است. مالتودکسترین یک کربوهیدرات پیچیده می باشد، با این حال طی پلیمریزاسیون مونومرهای آن نمی توانند زنجیره ای به بلندی دیگر نشاسته های پیچیده تولید کنند.
اما از آنجا که پودر کریستالی مالتودکسترین به روش های صنعتی فرآوری می شود نمی توان آن را به عنوان ماده ای طبیعی در نظر گرفت. با این حال از نظر بی خطر بودن اداره غذا و داروی ایالات متحده و آن را تایید کرده اد.
برخی از مزایای مالتودکسترین به عنوان یک کربوهیدرات پیچیده به شرح زیر می باشند.
مالتودکسترین یک کربوهیدرات پیچیده می باشد که واحد های تشکیل دهنده آن پلی ساکاریدها هستند. پلی ساکاریدها خود از مونومرهایی تحت عنوان گلوکز تولید شده اند که طی فرایند هیدرولیز، آزاد و در روده جذب می شوند. سپس طی پلیمریزاسیون مولکول های قند را ایجاد کرده و می توانند در تولید مواد غذایی جایگزین قند و چربی شوند. وارد کننده کربوهیدرات مالتودکسترین آن را برای تولید آبنبات، برخی نوشیدنی های شیرین، کنسروها و ... خرید و فروش می کند.
لازم به ذکر است این افزودنی تنها تشدید کننده طعم شیرین می باشد و خود هیچ مزه به خصوصی ندارد.
سوربات پتاسیم نوعی افزودنی و نگهدارنده می باشد که کاربرد گسترده ای در صنعت تهیه محصولات غذایی دارد. البته صنایع متعددی هستند که از این ترکیب شیمیایی برای تولید محصولات خود استفاده می کنند. کاربرد سوربات پتاسیم در محصولات خوراکی موجب افزایش طول عمر ماده غذایی و همچنین تقویت طعم و عطر آن می باشد. ضمنا کاربرد گسترده آن باعث افزایش وارد کننده سوربات پتاسیم شده است. با وجود اینکه پودری کاملا بی بو و بدون مزه است. این ترکیب حاصل سنتز اسید سوربیک با هیدروکسید پتاسیم می باشد که به شکل کریستال های سفید رنگ است.
سوربات پتاسیم با توجه به ویژگی هایی که دارد در صنعت تولید محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. این ویژگی ها به شرح زیر می باشند که می توان آنها را از مزایای این ترکیب شیمیایی دانست.
با توجه به ویژگی هایی که به آنها اشاره کردیم این ترکیب در تهیه برخی سبزیجات بسته بندی، کنسروها، محصولات لبنی، میوه های خشک شده، گوشت های فرآوری شده و آب میوه ها یا نوشابه ها، غذای حیوانات خانگی، سرکه، مواد غذایی نیمه آماده، آدامس، سیب زمینی آماده، مربا، ژله، نان، ادویه و ... مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که تولید لوازم آرایشی نیز به این ترکیب شیمیایی وابسته می باشند.
در تمام این موارد سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده و افزایش دهنده برخی ترکیبات به کار رفته در فرمولاسیون آنها استفاده می شود.
کاربرد سوربات پتاسیم در مواد غذایی ممکن است برای برخی افراد ایجاد نگرانی کرده باشد. اما این ماده از جانب سازمان ایمنی غذایی اروپا نیز تایید شده است. همچنین از مزایایی برخوردار بوده و برای سلامتی مفید می باشد.
سوربات پتاسیم در برخی مواد غذایی می تواند جایگزین مناسبی برای چربی باشد. اینگونه نه تنها بی خطر است بلکه گستره مصرف کنندگان مواد غذایی چرب و بی ضرر را افزایش می دهد. به این شکل که طعم و عطر محصول خوراکی را تغییر نداده و در عین حال از چربی آن می کاهد.
لوازم آرایشی نیز می توانند بستر رشد باکتری ها و کپک ها باشند و در کوتاه مدت غیر قابل استفاده شوند. استفاده از سوربات پتاسیم در تولید آنها که یک ماده نگهدارنده است این مشکل را حل کرده و مانع فاسد شدن لوازم آرایشی می شود.
برای مثال محصولاتی اعم از ضد آفتاب، شامپو، کرم های مرطوب کننده، محصولات مراقبت از پوست، محلول لنز و ... به مقدار کافی حاوی این ماده نگهدارنده می باشند.
در واقع سوربات پتاسیم از سنتز سوربیک اسید و هیدروکسید پتاسیم حاصل می شود. به عبارتی از ترکیب و واکنش این دو ترکیب شیمیایی افزودنی پتاسیم سوربات تولید شده و به صورت طبیعی در برخی از میوه ها نیز یافت می شود که ترکیبی کاملا طبیعی دارد.
پودر سوربات پتاسیم به شکل کریستال های سفید رنگ می باشد که برای استفاده و افزودن آن به مواد غذایی باید به محلولی با غلظت 25 درصد تبدیل شود. به این صورت که به ازای 3 فنجان آب گرم باید یک فنجان سوربات پتاسیم در نظر بگیریم. پس از ترکیب آنها محلول را می توانید در محیطی سرد و تاریک نگه دارید و برای بهره مندی از خاصیت نگهدارندگی آن کافی است به ازای یک کیلوگرم ماده غذایی یک قاشق چای خوری از این محلول را استفاده نمایید.
آرون شیمی نامدار از معتبرترین تامین کننده های افزودنی های خوراکی و صنعتی بوده و به واردات گسترده سوربات پتاسیم می پردازد. خرید و فروش عمده بسته بندی های این افزودنی و نگهدارنده بی خطر توسط آرون شیمی نامدار کاملا بهداشتی و تحت نظر سازمان بهداشت اروپا انجام می شود. روی بسته بندی های سوربات پتاسیم این شرکت نحوه مصرف و تاریخ دقیق تولید و انقضا نیز مشاهده می شود. یکی از مزایای خرید عمده از این تامین کننده معتبر شرایط مقرون به صرفه آن می باشد. به این معنا که با توجه به درصد خلوص، ترکیبی مرغوب با بهینه ترین قیمت را خریداری می نمایید.
سوربات پتاسیم یکی از افزودنی های شیمیایی و بدون خطر می باشد که در تولید محصولات غذایی و لوازم آرایشی کاربرد گسترده ای دارد. این ترکیب به شکل کریستال سفید رنگ می باشد که به صورت محلول مورد استفاده قرار می گیرد.